Δηλώσεις Ανδρεάδη και Κοντοστάθη για την πορεία και τις βλέψεις του Εθνικού

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Δυο ημέρες πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, οι παίκτες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης συνεχίζουν την προετοιμασία τους έχοντας αφήσει πίσω την πρόκριση στο φάιναλ φορ του Λιγκ Καπ, εκεί όπου δεν κατάφερε να προκριθεί ούτε καν ο περσινός πρωταθλητής και κάτοχος του τροπαίου Ολυμπιακός έχουν εξασφαλίσει συμμετοχή ο Φοίνικας Σύρου, η Λαμία και εκρεμεί μια θέση μεταξύ ΑΕΚ και Κηφισιάς).

Ο κεντρικός της ομάδας Ανδρέας Ανδρεάδης, που επέστρεψε στα πάτρια εδαφη, εμφανίστηκε φανερά ικανοποιημένος από την πρόκριση του Εθνικούκαι τον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα στον νικηφόρο  αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την πρόκριση. Σίγουρα θα θέλαμε αυτή η νίκη να ερχόταν απέναντι σε έναν πλήρη ΠΑΟΚ γιατί με αυτές τις απουσίες ο αντίπαλος έχασε το 30% της δύναμης του. Να ευχηθώ στους αθλητές περαστικά. Είναι νωρίς όμως να μιλάμε για το φάιναλ φορ του Λιγκ Καπ καθώς κοιτάμε το ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κόντρα στον Άρη το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε», είπε ο έμπειρος εβρίτης διεθνής.

Από την πλευρά του ο λίμπερο της ομάδας Γρηγόρης Κοντοστάθης, μιλώντας στο Thrakisports, αναφέρθηκε στη μεγάλη πρόκριση του συλλόγου στους τέσσερις του Λιγκ Καπ αλλά και αυτός στάθηκε κυρίως στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον Άρη, καθώς και στο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα. 

Για τους 3 συνεχόμενους αγώνες και την πρόκριση του Εθνικού στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ τόνισε:  “Σίγουρα ήταν δύσκολο σωματικά λόγω του ότι ήταν ο 3ος αγώνας μέσα σε 72 ώρες, αλλά και ψυχικά γιατί αφού καταφέραμε χθες να γυρίσουμε το εις βάρος μας 2-0, ένα σφύριγμα μας κόστισε 2 πόντους άμεσα και 1 λόγω εκνευρισμού και χάσαμε το παιχνίδι στο 5ο σετ με τον Άρη. Ευτυχώς προκριθήκαμε, αλλά υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να μας κοστίσει η διαιτησία στον αγώνα με τον Άρη”.

Στη συνέχεια μίλησε για το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής απέναντι στον Άρη: “Δεν λείπει τίποτα από την ομάδα μας σε σχέση με τις υπόλοιπες, oπότε πάντα έχουμε σαν στόχο την νίκη. Σίγουρα όλες οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις, είτε ευχάριστες είτε δυσάρεστες, αλλά άμα παίζουμε αυτό που μπορούμε θα τα καταφέρουμε”.

Τέλος επισήμανε το καλό κλίμα, που επικρατεί στην ομάδα: “Ο Εθνικός ίσως να μη διαθέτει πολλούς φυσιοθεραπευτές και φροντιστές, αλλά είμαστε μια οικογένεια και μια παρέα και κερδίζουμε πολλά παραπάνω με αυτό”.