O Μάριος Γκιούρδας στην ομάδα που ίδρυσε ο Νίκος Σαμαράς!!!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Ο Μάριος Γκιούρδας συνεχιζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ελληνικό βόλεϊ, μεταπηδώντας όμως στην άμμο. Ο Εβρίτης παλαίμαχος πρωταθλητής αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού συμβούλου στην ομάδα του “Attica Beach Volley Club”, μια ομάδα που είχε ιδρύσει ο αείμνηστος Νίκος Σαμαράς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου: «Με μεγάλη μας τιμή και χαρά υποδεχόμαστε στην ομάδα του Attica Beach Volley Club, τον Ολυμπιονίκη, Παγκόσμιο Πρωταθλητή και έναν από τους κορυφαίους Έλληνες παίκτες του Βόλεϊ, Μάριο Γκιούρδα. Ως Τεχνικός Σύμβουλος θα είναι αρωγός στην προσπάθειά μας για την ανάπτυξη του αθλήματος, και πρότυπο για τους όλους τους αθλούμενους πρεσβεύοντας ότι ο Αθλητισμός είναι Υγεία».

Από την πλευρά του, ο Μάριος Γκιούρδας δήλωσε:  «Ακόμα δεν έχουμε πιστέψει ότι έχουμε χάσει το Νίκο. Τον νιώθουμε κοντά μας. Με χαρά αποδέχτηκα αυτή την πρόταση για να βοηθήσω τα νέα παιδιά και να μοιραστώ μαζί τους τα μυστικά του βόλεϊ και του μπιτς βόλεϊ. Είμαι βέβαιος πως κάτι τέτοιο θα ήθελε και ο Νίκος και με χαρά αλλά και συγκίνηση συστρατεύομαι με αυτή την προσπάθεια ως τεχνικός σύμβουλος».

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του συλλόγου, που λειτοπυργεί στις εγκατατσάσεις μπιτς βόλεϊ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, «το Attica Beach Volley Club ιδρύθηκε από το Διεθνή Παίκτη Volley & Πτυχιούχο Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού Νίκο Σαμαρά και απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους, άνδρες και γυναίκες με σκοπό την ανάπτυξη του αθλήματος του beach volley». Το έργο του αείμνηστου Εβρίτη συνεχίζει πλέον ένας άλλος Εβρίτης, φίλος και συμπαίκτης του Νίκου Σαμαρά, αφού πέρα από την Εθνική έπαιξαν μαζί και στην περίφημη ομάδα του Μίλωνα, την οποία ανέβασαν στην Volley League πριν ενάμισι χρόνο…