Στο ψυγείο οι επόπτες του αγώνα της ΑΕΚ των Πλατέλλα και Σταθάκη

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Τον κίνδυνο να αποτελέσουν παρελθόν από τη διαιτησία αντιμετωπίζουν οι επόπτες του αγώνα του ΑΟ Περιστερίου με την ΑΕΚ του Βαγγέλη Πλατέλλα και του Σταύρου Σταθάκη.

Ο Παναγιώτης Κασσαβέτης και ο Μιχάλης Δημόπουλος είχαν σωρεία λανθασμένων υποδείξεων, με αποκορύφωμα το κακώς ακυρωθέν γκολ του Πόποβιτς, ενώ υπήρχε και φάση που δόθηκε οφσάιντ κατά την οποία οι παίκτες της ΑΕΚ καλύπτονταν τουλάχιστον δύο μέτρα! Ο παρατηρητής διαιτησίας, Γιάννης Σπυρόπουλος τους βαθμολόγησε με χαμηλό βαθμό, κάτι που σημαίνει πως τίθενται αυτομάτως σε διαθεσιμότητα.

Σύμφωνα, ωστόσο, με πληροφορίες, στην ΕΠΣ Δυτικής Αττικής όπου και ανήκουν οι δύο βοηθοί, εξετάζεται το ενδεχόμενο να τεθούν οριστικά στο περιθώριο και να αποτελέσουν παρελθόν από τη διαιτησία, καθώς θεωρείται πως με τόσα πολλά και τόσο εξόφθαλμα λάθη, δεν είναι δυνατόν να έχουν μέλλον και βλέψεις στο χώρο.

Πηγές επίσης αναφέρουν, πως ο διαιτητής της αναμέτρησης, Άρης Βάτσιος, δεν κινδυνεύει με κάποια τιμωρία, καθώς η φάση με τον Πλατέλλα όπου ζητάει πέναλτι η ΑΕΚ θεωρείται δύσκολη, ενώ αποτελεί και τη μοναδική φάση η οποία θα μπορούσε να του χρεωθεί.