Η αλήθεια για τους αγώνες του Βλαχοδήμου με τους Νέους

Ανταπόκριση απο την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Ο Βλαχοδήμος πήρε μέρος σε αγώνες των Νέων της Άουγκσμπουργκ όμως παραμένει μέλος της πρώτης ομάδας. Ποιο είναι το «παρασκήνιο» της υπόθεσης και τι προκύπτει από την Γερμανία.

Ο νεαρός χαφ του Ολυμπιακού και πρώην της Ξάνθης αυτήν την περίοδο αποφεύγει να μιλάει στα ΜΜΕ καθότι θέλει να είναι πλήρως αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις του στην Άουγκσμπουργκ όπου είναι δανεικός για έναν χρόνο. Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος θέλει πολύ να πετύχει και να καθιερωθεί στην Γερμανία και για τον λόγο αυτό προέβη σε μία κίνηση που συνηθίζεται από παίκτες.

Οπως όμως αναφέρει το gazzetta, ο «Βλαχό» έλαβε μέρος σε ματς της Β’ ομάδας στις 14 και τις 21 Σεπτεμβρίου έπειτα από δική του συγκατάθεση και πρωτοβουλία. Η επιδίωξή του ήταν να βρει τον απαιτούμενο αγωνιστικό ρυθμό, από την στιγμή που δεν έχει παίξει τόσο πολύ στην Άουγκσμπουργκ.

Είναι κάτι που γίνεται σε αρκετές περιπτώσεις με γερμανικούς συλλόγους και κυρίως με νέους ποδοσφαιριστές που μπορεί να μην παίζουν πολύ ή να έχουν πιθανό πρόβλημα τραυματισμού. Είναι μάλιστα ένας εκ των λόγων ύπαρξης των Β’ ομάδων.

Κατά τα άλλα όπως ξεκαθαρίζεται τόσο από την μεριά ανθρώπων που είναι στο πλευρό του Βλαχοδήμου όσο και από πληροφορίες από την Γερμανία εκείνος παραμένει μέλος της πρώτης ομάδας της Άουγκσμπουργκ. Επίσης τονίζεται ό,τι δεν υπήρχε καμία απόφαση ή ανακοίνωση «υποβιβασμού» του στην δεύτερη ομάδα.

Παράλληλα αποσαφηνίστηκε πως δεν υφίσταται στην παρούσα φάση κανένας θέμα επιστροφής του στον Ολυμπιακό τον Γενάρη. Επίσης ό,τι δεν έχει γίνει καμία τέτοια κουβέντα με τους ιθύνοντες των νταμπλούχων Ελλάδας που βέβαια πάντα παρακολουθούν την πρόοδό του στην Γερμανία.