Επιστρέφει στην ενεργό δράση ο Κίμωνας Λεχούδης!

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Μεγάλη ενίσχυση κάτω από τη ρακέτα, εκεί που είχε σημαντικό πρόβλημα ο ΓΑΣ Κομοτηνή λόγω της απουσίας πολλών ψηλών από το ρόστερ της ομάδας, αναμένεται να δώσει η επιστροφή του Νεοκλή Λεμονίδη στο ρόστερ.

Ο έμπειρος πλέον power forward διαθέτει σπουδαία σωματικά προσόντα αλλά και ηγετική φυσιογνωμία. Επιπλέον, αποτελεί ένα όνομα συνυφασμένο με την ιστορία του ΓΑΣ Κομοτηνή, που αναμένεται να λειτουργήσει θετικά σε πολλαπλό επίπεδο.

Οι άνθρωποι του ΓΑΣ είχαν βάλει πρωταρχικό τους στόχο να τον πείσουν να επιστρέψει στην ενεργό δράση, όπως είχε αποκαλύψει το ThrakiSportS από τις 2 Ιουλίου. Τελικά, μετά από ένα έντονο φλερτ που κράτησε σχεδόν όλο το προηγούμενο τρίμηνο, ο Κίμωνας Λεχούδης είπε το πολυπόθητο “ναι” και επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του.

Βέβαια, για την ώρα είναι εμφανής η απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους. Ωστόσο όπως απέδειξε στα τρία φιλικά που ήδη αγωνίστηκε με την φανέλα του ΓΑΣ, το ταλέντο δεν χάνεται για τον ύψους 2 μέτρων και 5 εκατοστών παίκτη. Και ο χρόνος που θα περνά, με τις προπονήσεις και τους αγώνες που θα παίρνει επάνω του, μόνο θετικά θα λειτουργεί.

Το ακόμα πιο θετικό είναι ότι ο Κίμωνας Λεχούδης διαθέτει ήδη δελτίο στον ΓΑΣ, δεν χρειάζεται δηλαδή να τρέξει η διοίκηση για διαδικαστικά ζητήματα. Για αυτό και ο Νεοκλής Λεμονίδης έχει κάθε λόγο να τρίβει τα χέρια του, καθώς ο κομοτηναίος τεχνικός βλέπει με ικανοποίηση να πληθαίνουν τα όπλα που θα διαθέτει στην φαρέτρα του.