Θα μας τρελάνει (και) η Σούπερ Λιγκ! Άλλαξε τον σκόρερ του ΟΦΗ επειδή δεν είδε το χέρι ο διαιτητής

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Μπορεί το γκολ της ισοφάρισης του ΟΦΗ στο ΔΑΚ Κομοτηνής να το έβαλε με το χέρι στο 60’ ο Μακρής μετά από εκτέλεση φάουλ του Φραγκουλάκη, κάτι που κατέγραψε και η στατιστική υπηρεσία, ωστόσο για την Σούπερ Λιγκ άλλαξε ο σκόρερ μετά την λήξη του αγώνα.

Όποιος αναζητήσει σήμερα τα στατιστικά και τις λεπτομέρειες του αγώνα της Κυριακής, θα διαπιστώσει ότι ως σκόρερ αναφέρεται ο Φραγκουλάκης, δηλαδή ο παίκτης που εκτέλεσε το φάουλ. Ο λόγος; Ο διαιτητής Ντίτσος, αυτός που δεν είδε την οφθαλμοφανέστατη παράβαση, έγραψε τον Φραγκουλάκη ως σκόρερ στο φύλλο αγώνος.

Με τον καταλογισμό ως σκόρερ του Φραγκουλάκη στο φύλλο αγώνος, «εξηγείται» παράλληλα και η λογική του διαιτητή να μην… δει το χέρι του παίκτη του ΟΦΗ, οπότε μαθαίνουμε και την υπερασπιστική του γραμμή. Ωστόσο αίσθηση προκάλεσε η σπουδή της Σούπερ Λίγκας, που αρχικά είχε χρεώσει το γκολ στον Mακρή όπως είχαμε αναγράψει και στο live του ThrakiSportS, να χρίσει κατόπιν εορτής σκόρερ τον Φραγκουλάκη – αλλάζοντας ουσιαστικά τα στοιχεία του αγώνα στο επίσημο site της.

Όπως έγινε γνωστό από την Super League, οφείλει να κινείται βάσει του φύλλου αγώνος, οπότε αφού αυτός γράφτηκε ως σκόρερ σε αυτό, ανήρτησε τον Φραγκουλάκη για σκορερ της ισοφάρισης του ΟΦΗ. Η Λιγκα αποκάλυψε ότι έχει κάνει αίτημα στην ΚΕΔ για το όνομα του σκορερ, ενώ στις δικαιολογημένες απορίες, απάντησε ότι πράγματι στην αρχή (καθώς τα ματς γίνονται live από την στατιστική υπηρεσία) είχε γραφτεί το όνομα του Μακρή ως σκόρερ και όχι του Φραγκουλάκη, αλλά αυτό αλλάχθηκε μετά το ματς βάσει του φύλλου αγώνα… Φανταστείτε να κρίνονταν από αυτό το γκολ κάποιος τίρλος πρώτου σκόρερ…