Προβλέψτε το σκορ της Εθνικής και κερδίστε το νέο MLS iQTalk Crystal, το ελληνικό έξυπνο κινητό (που του μιλάς και τηλεφωνεί)!!!

Γράφει η ThrakiSportS Web Team

–  Μπήκαμε σε εβδομάδα Εθνικής Ομάδας και με αυτήν την αφορμή, το ThrakiSportS διοργανώνει διαγωνισμό με δώρο το έξυπνο ελληνικό κινητό που του μιλάς και αυτό καταλαβαίνει και τηλεφωνεί ή στέλνει sms! Ο λόγος για το MLS iQTalk crystal, το τελευταίας τεχνολογίας κινητό που έχει εκδοθεί και σαρώνει στην ελληνική αγορά και το οποίο, εκτός των άλλων, είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟ!

Εσύ ακόμη γράφεις  τα μηνύματα σου  και ψάχνεις  στην τεράστια  λίστα των επαφών σου για να τηλεφωνήσεις; Κακώς, γιατί το νέο MLS iQTalk crystal ήρθε και θα γοητεύσει  σε 2 χρώματα. 

Σε λευκό χρώμα, αποπνέει στυλ και γοητεία.
Σε μαύρο χρώμα εμπνέει δύναμη, υπεροχή και κύρος.

Είναι το μόνο κινητό που… του μιλάς, καταλαβαίνει, τηλεφωνεί…  Αλλά αυτό το κινητό ΤΩΡΑ  γίνεται ακόμα εξυπνότερο ΚΑΙ στέλνει μηνύματα μόνο με  την φωνή σου!

Εσύ  απλά πατάς το κουμπί Talk&SMS,  λες το όνομα της επαφής και υπαγορεύεις  το μήνυμα στο κινητό σου.  Το κείμενο γράφεται αυτόματα. Δεν χρειάζεται πια να πληκτρολογείς μηνύματα.  Μπορείς απλά να του τα πεις και τα γράφει εκείνο για σένα. Μια καινούρια εποχή επικοινωνίας έχει αρχίσει… και συνεχώς εξελίσσεται!

Επιπλέον, με το Talk&Call δεν θα χρειαστεί να ψάξεις τον κατάλογο σου για να τηλεφωνήσεις. Απλά λες το όνομα της επαφής σου και αυτό καλεί για σένα όπως και αν την έχεις περάσει (ελληνικά, greeklish, ανάμεικτους συνδυασμούς).

Το κινητό περιλαμβάνει δώρο  το κορυφαίο σύστημα πλοήγησης MLS Destinator Talk&Drive καθώς και βάση στήριξης και φορτιστή αυτοκινήτου συνολικής αξίας 89€ …για να μην χαθείτε ποτέ ξανά!

Γιατί τα έξυπνα κινητά είναι Ελληνικά!

Αυτό λοιπόν το τελευταίας τεχνολογίας ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΞΥΠΝΟ ΚΙΝΗΤΟ προσφέρει το ThrakiSportS στους αναγνώστες του, εσάς δηλαδή, αρκεί να κάνετε τα εξής δύο βήματα ώστε να μπορέσετε να το κερδίσετε:

α) να σπεύσετε να κάνετε like στο γκρουπ του ThrakiSportS στο Facebook. Ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι όπως είστε στην κανονική σελίδα του ThrakiSportS, να πατήσετε πάνω δεξιά την εφαρμογή του Facebook και ακολούθως την ένδειξη “like”. Αν είστε ένας από τους πάνω από 700 φίλους που ήδη έχουν κάνει like στην σελίδα του ThrakiSportS στο Facebook, προχωρήστε κατευθείαν στο επόμενο βήμα
 
β) να στείλετε e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση  thrakisports@yahoo.gr όπου θα μας αναφέρετε το ονοματεπώνυμό σας, τον αριθμό του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας (κατά προτίμηση κινητό) και την ακριβή διεύθυνση κατοικίας σας (όπου θα σας αποστείλουμε το δώρο εφόσον κερδίσετε)
 
γ) να φροντίσετε στο ίδιο e-mail να μας αναφέρετε τις προβλέψεις σας για το τελικό αποτέλεσμα (ακριβές σκορ) του τελευταίου αγώνα της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014 με αντίπαλο το Λιχτενστάιν, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τρίτη (15/10, 20:00). Καλό θα ήταν όμως, αν στείλετε μέχρι την Παρασκευή την συμμετοχή σας (11/10, 21:45), να προσθέσετε και την πρόβλεψή σας για το σκορ στην αναμέτρηση της Εθνικής Ομάδας με Σλοβακία.

 

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μέχρι και τις 20:00 το βράδυ της Τρίτης 15 Οκτωβρίου, δηλαδή μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα της Ελλάδας με το Λιχτενστάιν.  

Νικητής θα αναδειχθεί όποιος αναγνώστης ή αναγνώστρια αφενός έχει κάνει like στην σελίδα του ThrakiSportS στο facebook, αφετέρου έχει βρει σωστά το ακριβές αποτέλεσμα (τελικό σκορ) της αναμέτρησης της Ελλάδας με το Λιχτενστάιν.

Σε περίπτωση που υπάρχουν δύο ή περισσότεροι νικητές, τότε θα αναζητηθεί μήπως είχαν κάνει πρόβλεψη και για τον αγώνα Ελλάδας – Σλοβακίας και σε περίπτωση που κάποιος έχει προβλέψει σωστά το σκορ και στα δύο παιχνιδια, τότε έχει προτεραιότητα και κερδίζει αυτός.

Επίσης, σε περίπτωση που δεν καταφέρει να βρει κανένας σωστά το σκορ στον αγώνα Ελλάδας – Λιχτενστάιν, τότε θα αναζητηθεί ο νικητής από την δεξαμενή όσων προέβλεψαν σωστά την αναμέτρηση Ελλάδας – Σλοβακίας. Για αυτό είναι προτιμότερο να συμμετάσχετε όσο το δυνατόν νωρίτερα στον διαγωνισμό, ώστε να έχετε τη δυνατότητα να δώσετε πρόβλεψη σκορ και για τα δύο παιχνίδια και να αυξήσετε τις πιθανότητές σας για να κερδίσετε το νέο νέο MLS iQTalk crystal.

Το ThrakiSportS οφείλει να ευχαριστήσει για την προσφορά την “MLS Πληροφορική Α.Ε.”, μια όχι απλά Ελληνική αλλά Βορειοελλαδίτικη εταιρεία με έδρα την Θεσσαλονίκη. Μια εταιρεία που έχει σκοπό να κάνει την ζωή μας απλούστερη (“Making Life Simple” είναι η επεξήγηση των αρχικών του ονόματός της), η οποία έχει κατακτήσει το Χρυσό Πανευρωπαϊκό Βραβείο Τεχνολογίας (European Information Technology Grand Prize) και είναι συνυφασμένη με καινοτομικά προϊόντα τεχνολογίας, πολλά από τα οποία είναι μοναδικά στο είδος τους, που βρίσκουν εφαρμογή σε όλα τα πεδία όπου χρησιμοποιούνται υπολογιστικές συσκευές, από την αυτοκίνηση και την εκπαίδευση έως το γραφείο και την ψυχαγωγία.

Κάντε λοιπόν γρήγορα like στην σελίδα του ThrakiSportS στο facebook και σπεύσατε να συμμετάσχετε σε αυτόν τον ξεχωριστό ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ, με την αφορμή των αγώνων της Εθνικής Ομάδας, ώστε να κερδίσετε το νέο μοναδικό τελευταίας τεχνολογίας ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΞΥΠΝΟ ΚΙΝΗΤΟ MLS iQTalk crystal. Γιατί τα έξυπνα κινητά είναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!

 

Η συσκευασία του δώρου που δίνεται σε αυτόν τον διαγωνισμό του ThrakiSportS περιλαμβάνει :
  • Φορτιστή σπιτιού
  • Φορτιστή αυτοκινήτου
  • Βάση στήριξης  αυτοκινήτου
  • Ακουστικά
  • Καλώδιο USB
    Επιπλέον  χαρακτηριστικά:
·         Οθόνη αφής 3,5’’multi touch
·         Επεξεργαστής  1GHz
·         Φωτογραφίες  5mpxls & Μπροστινή κάμερα για βιντεοκλήσεις.
·         Επιπλέον  4GB  εξωτερικής μνήμης