Photos: Η Δεβετζή σε ρόλο… μοντέλου στα παρασκήνια της επίδειξης του οίκου Nikos-Takis

Γράφει η Βερόνικα Ευθυμίου

–  Σε ρόλο… μοντέλου, στην πασαρέλα της επίδειξης μόδας του οίκου μόδας “Nikos – Takis” εμφανίστηκε το βράδυ της Δευτέρας η αλεξανδρουπολίτισσα ολυμπιονίκης Πηγή Δεβετζή. Ναι, η Πηγή που όλοι μάθαμε ως αθλήτρια, αλλά και ως χορεύτρια στο Dancing with the stars, μας εξέπληξε και πάλι.

Το γνωστό σχεδιαστικό δίδυμο κατάφερε να πείσει την “ιπτάμενη θρακιώτισσα” να δείξει τον… άλλο της εαυτό και να παρουσιάσει ορισμένες από τις νέες δημιουργίες τους στο εντυπωσιακό fashion show που ετοίμασε για να γιορτάσει τα 50 χρόνια επιτυχίας τον χώρο της υψηλής ραπτικής με τίτλο «Dream Nights».

Η Πηγή Δεβετζή έκανε μια guest εμφάνιση ειδικά για τους σχεδιαστές του οίκου, σε μια επίδειξη που πραγματοποιήθηκε στο club restaurant Ακρωτήρι στην Αθήνα, σε παρουσίαση του Αλέξη Κωστάλα!! Αφορούσε δημιουργίες για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2014 με μεγάλη έμφαση στη μουσελίνα και το κέντημα! 

Στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν αρκετές φωτογραφίες από τις πρόβες των προηγούμενων ημερών. Άλλωστε, κάνοντας πρόβες στην Αθήνα πέρασε και την ημέρα των γενεθλίων της το πεσασμένο Σαββατοκύριακο. Δείτε τις φωτογραφίες που διέρευσαν στο ίντερνετ από τα παρασκήνια και τις πρόβες, και αναμένω στα μεσημεριανά να μάθω τι ακριβώς έγινε επάνω στην πασαρέλα…