Photos: Μια Σταρ Ελλάς στο ΔΑΚ Κομοτηνής;!!

Γράφει η Βερόνικα Ευθυμίου

–  Έκλεψε την παράσταση με την παρουσία της στο ΔΑΚ Κομοτηνής η Σταρ Ελλάς Βασιλική Τσιρογιάννη. Όλοι θεώρησαν ότι βρέθηκε στο γήπεδο για τον αγώνα του Πανθρακικού με τον ΟΦΗ, δεν κάθισε όμως κάπου εμφανώς στην εξέδρα αλλά στα μπουθ των επισήμων, όπου και την εντόπισε ο φακός του Thraki Photo Agency.

Τι μπορεί να ήθελε η Τσιρογιάννη στο ΔΑΚ Κομοτηνής; Πρώτον, η ίδια είναι φοιτήτρια στην Κομοτηνή, αφού σπουδάζει στο Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, αν και τον περισσότερο καιρό της τον περνάει στην Θεσσαλονίκη, όπου πέραν των άλλων, αγωνίζεται και σε τοπική ομάδα βόλεϊ, αλλά πλέον και την Αθήνα.

Δευτερον και κυριότερον όμως, στον αγωνιστικό χώρο βρισκόταν ο καλός της, ο επιθετικός του ΟΦΗ Θανάσης Παπάζογλου, με τον οποίο αποτελούν ένα από τα πιο χοτ ζευγάρια της ελληνικής σοουμπιζ. Είναι δυνατόν να έρχεται στην πόλη της και να μην πάει να τον δει; Εεεεε;

Κι όμως! Η πανέμορφη δεσποινίδα της φωτογραφίας, κυρίες και κύριοι, ΔΕΝ ήταν η Σταρ Ελλάς του 2012  (η οποία ακόμα δεν έχει παραδώσει το στέμμα της, αφού δεν έχει γίνει ακόμα διαγωνισμός καλλιστείων για το 2013). Μπορεί αρκετοί από τους άρρενες θεατές να θεώρησαν ότι είχαν κάπου ανάμεσά τους την ομορφότερη Ελληνίδα (βάσει του τίτλου των τελευταίων καλλιστείων), αλλά όχι, αλλά είμαι σχεδόν βεβαία, με το γυναικείο μου μάτι, ότι… δεν είναι!

Δεν τους χάλασε πάντως… Και αυτούς (τους άρρενες θεατές, για όσα νόμιζαν αναφορικά με την ταυτότητά της κυρίας που είχαν δίπλα τους) και την κοπέλα της φωτογραφίας (που λογικό κι επόμενο ένιωσε σαν…. βασίλισσα της ομορφιάς, για τις δυο ώρες που βρέθηκε στο γήπεδο…).