Οριστικό: Η Ξάνθη έφαγε τον Βοσνιάδη! Τέλος από τον πάγκο του Απόλλωνα…

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Μελίνα Ντισλιάν

–  Οι τίτλοι τέλους στη σχέση Βοσνιάδη-Απόλλωνα έπεσαν το βράδυ της Δευτέρας (7/10) στην Εκάλη και δη στο σπίτι του Σταμάτη Βελλή, όπου συναντήθηκαν οι δυο άνδρες και οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο.

Επί της ουσίας, ο Βοσνιάδης πήγε στο σπίτι του Βελλή όντας παραιτηθείς. Ο Μακεδόνας τεχνικός είχε πάρει την απόφαση από το βράδυ της Κυριακής (6/10) μετά το ματς με τη Ξάνθη να παραιτηθεί. Και αυτό έκανε. Το ανακοίνωσε στον Βελλή με τους δυο άνδρες να αγκαλιάζονται και να χωρίζουν φιλικά τους δρόμους τους.

Οσον αφορά στον αντικαταστάτη του Βοσνιάδη, ο νούμερο ένα στόχος φαίνεται να είναι ο Αγγελος Αναστασιάδης. Ο έμπειρος τεχνικός τυγχάνει της απόλυτης εκτίμησης του Βελλή και δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να υπάρξει επαφή του μεγαλομετόχου της «ελαφράς ταξιαρχίας» με τον έμπειρο προπονητή. Ωστόσο άρχισαν να ακούγονται και άλλα ονόματα. Ανάμεσα σε αυτά, του Νίκου Καραγεωργίου που ξεκίνησε το πρωτάθλημα στον πάγκο της Ξάνθης, του πρώην προπονητή του Πανθρακικού Παύλου Δερμιτζάκη που αναμένεται την Τρίτη να αποτελέσει παρελθόν από τον ΟΦΗ καθώς και οι Γιώργος Δώνης, Νίκος Αναστόπουλος και Νίκος Κωστένογλου…