Ελ Θράκικο στα τέλη της εβδoμάδας! Όλες οι λεπτομέρειες

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Φιλικός αγώνας ανάμεσα στην Skoda Ξάνθη και τον Πανθρακικό κλείστηκε για το προσεχές Σάββατο. Θα πραγματοποιηθεί στο Skoda Xanthi Arena, σε ώρα που ωστόσο δεν έχει ακόμα γίνει γνωστή, με την αφορμή της διακοπής του πρωταθλήματος.

Το πιθανότερο είναι η αναμέτρηση να ξεκινήσει στις 7.00 το απόγευμα, αλλά λογικά θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση εντός των επομένων ημερών ή και ωρών για αυτό το θέμα. Ήδη πάντως, το φιλικό ανακοινώθηκε από την ιστοσελίδα της Skoda, ενώ και ο Άκης Μάντζιος το επιβεβαίωσε στην συνέντευξη τύπου μετά το ματς του Πανθρακικού με τον ΟΦΗ.

Όπως είναι γνωστό, ο Πανθρακικός είχε ανακοινώσει φιλικό στην Τουρκία με την Ακίσασπορ για το προσεχές Σάββατο, με την αφορμή της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Ομάδας. Όμως όπως αποκάλυψε το ThrakiSportS την Παρασκευή, το φιλικό αυτό αναβλήθηκε, μετά από απόφαση του Άκη Μάνζτιου, που διαπίστωσε ότι μετα τους τραυματισμούς, η αναμέτρηση αυτή περισσότερο κακό θα έκανε στην ομάδα του λόγω της ταλαιπωρίας του ταξιδιού παρά καλό, από τα συμπεράσματα που θα έβγαιναν από ένα τόσο δυνατό διεθνές φιλικό παιχνίδι.

Μετά την ακύρωση του ταξιδιού του Πανθρακικού, οι ιθύνοντες των δύο εκπροσώπων της Ξάνθης στην Σούπερ Λίγκα ήρθαν σε συννενοήσεις και συμφωνία, καθώς και ο Ράινερ Μάουερ ήθελε να προγραμματίσει ένα φιλικό για να δοκιμάσει τους παίκτες στη νέα του ομάδα. Δεδομένου ότι οι δυο ομάδες έχουν παίξει για το πρωτάθλημα και θα αργήσουν να ξαναπαίξουν, αλλά και δεδομένου ότι δεν συνεπαγόταν ο αγώνας σοβαρά έξοδα για κανέναν σύλλογο λόγω της γειτνίασης, αποφασίστηκε με συνοπτικές διακδικασίες το μεσημέρι του Σαββάτου το φιλικό. Ένα φιλικό Ελ Θράκικο, αλλιώτικο από τα άλλα…