Γ’ Εθνική: Όλα όσα έγιναν στο ΠΑΟ Κοσμίου – Διγενής Λακκώματος

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα κατέκτησε ο ΠΑΟ Κοσμίου, ο οποίος ωστόσο απώλεσε προβάδισμα δύο τερμάτων και παραχώρησεισοπαλία 2-2 στον Διγενή Λακκώματος, μένοντας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Στο 14’ ο Μουστάκας άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με ένα εντυπωσιακό σουτ από την γραμμή του πλαγίου άουτ, στο ύψος της μεγάλης περιοχής, καθώς εκμεταλλεύθηκε άψογα το γεγονός ότι βρισκόταν εκτός εστίας ο τερματοφύλακας Γκουτζελάς.

Ο Σταύρου στο 39’ έκανε το 2-0 με κεφαλιά από μπαλιά του Μουστάκα, του σκόρερ δηλαδή του πρώτου τέρματος. Με αυτό το προβάδισμα πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια του Ενωσιακού γηπέδου της ΕΠΣ Θράκης, στο οποίο έγινε ο αγώνας.

Ωστόσο στην επανάληψη τα πράγματα άλλαξαν και οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση μέσα σε πέντε λεπτά, αρχικά στο 50’ με τον Τουκερίδη να μειώνει σε 2-1 και στην συνέχεια με τον Βιτλή στο 54′ να ισοφαρίζει σε 2-2.

Μάλιστα, λίγο έλειψε να φύγει με διπλό ο Διγενής Λακκώματος, αλλά ο Κωστικίδης σημάδεψε το δοκάρι πέντε λεπτα πριν την ολοκλήρωση του αγώνα.

ΚΟΣΜΙΟ: Παπανικολάου, Σιδηρόπουλος, Βαλσάμης (81’ Αθανασίου), Ζούλης, Γεμενετζής, Κυπριτόγλου (51’ Παναγιωτόπουλος), Μουστάκας, Φωτιάδης (66’ Ζαράκης), Σταύρου, Λυκούργος, Βασιλακάκης.
ΔΙΓΕΝΗΣ: Γκουτζελάς, Λαμπερνάκης, Σπανός, Τουλκερίδης, Σαραλιώτης, Γεωργιάδης (79’ Μανώλη), Μπόντης (46’ Κωστικιδης), Δραγανίδης, Στασινόπουλος (46’ Βιτλής), Μιχάλης, Αθανασιάδης.

 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
 
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ