Στο Σουφλί ο διευθυντής της Φενερμπαχτσέ για να τιμήσει Σαμαρά!

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

–  Στο Σουφλί θα βρεθεί στα τέλη της εβδομάδας ο γενικός διευθυντής της τουρκικής Φενερμπαχτσέ. Ο Ιμπραήμ Σαχίμ Γιουρντάς θα έρθει στον Έβρο για να τιμήσει τη μνημη του Νίκου Σαμαρά, καθώς αποτελεί επίσημο προσκεκλημένο των διοργανωτών του σημαντικού τουρνουά που θα διοργανωθεί στο Σουφλί.

Οι προετοιμασίες με την συμπαράσταση του Δήμου Σουφλίου μπαίνουν στην τελική ευθεία. Ως γνωστόν, πέρα από τη συμμετοχή του γηπεδούχου ΑΣΑ Σουφλίου, στο τουρνουά θα λάβουν μέρος το Λήμνος Sports Club που ίδρυσε ο Νίκος Σαμαράς, ο ΑΟ Ορεστιάδας με την οποία έφτασε στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης ο αείμνηστος εβρίτης βολεϊμπολίστας και ο Ηρακλής, με την φανέλα του οποίου κατέκτησε τον μοναδικό του τίτλο, το κύπελλο Ελλάδος το 2000.

Με αυτήν την αφορμή λοιπόν, και δεδομένου ότι αναμένεται να παραβρεθεί στο Σουφλί η χήρα του Νίκου Σαμαρά Έλενα και ο ανήλικος γιος του Στράτος, ως επίσημος προσκεκλημένος της διοργάνωσης κλήθηκε ο Γενικός Διευθυντής της Φενέρμπαχτσέ. Ο μεγάλος βολεϊμπολίστας είχε φορέσει στην πλούσια καριέρα του και την φανέλα της τουρκικής ομάδας, η οποία είχε βγάλει συλλυπητήριες ανακοινώσεις μόλις είχε μάθει τα άσχημα μαντάτα στις αρχές της χρονιάς. Η τουρκική ομαδα όχι μόνο ανταποκρίθηκε θετικά, αλλά ενημέρωσε ότι θα στείλει τον γενικό της διευθυντή για να τιμήσε την μνήμη του Νίκου Σαμαρά…