Δεν επέστρεψε με την αποστολή του ΟΦΗ στην Κρήτη ο Δερμιτζάκης! Μετρά ώρες στον πάγκο της ομάδας…

Ανταπόκριση από την Κρήτη: Λάζαρος Φιλιππίδης

–  Την πόρτα της εξόδου από τον ΟΦΗ αναμένεται να δει τις επόμενες ώρες ο Παύλος Δερμιτζάκης, ο οποίος επί της ουσίας πληρώνει το μάρμαρο του κάκιστου ξεκινήματος των Κρητικών στο πρωτάθλημα.

Μετά από επτά αγωνιστικές ο ΟΦΗ είναι χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ ταυτόχρονα και η εικόνα του δεν πείθει σε μία χρονιά, όπου οι Ηρακλειώτες μπήκαν με φιλοδοξίες. Ετσι ο Δερμιτζάκης βρίσκεται με το… ενάμισι πόδι εκτός ομάδας, όπως προκύπτει από πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει όλη την προηγούμενη εβδομάδα και είχε αναφέρει το ThrakiSportS για περίπτωση μη νίκης στην Κομοτηνή, αλλά οι οποίες επαναλήφθησαν και το βράδυ της Δευτέρας (7/10) στην Κρήτη.

Σύμφωνα μ’ αυτές ο Δερμιτζάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Μάνθο Πουλινάκη και επί της ουσίας μίλησαν για τον τρόπο που θα επέλθει με «βελούδινο» τρόπο το διαζύγιο μεταξύ των δυο πλευρών. Γιατί μίλησαν τηλεφωνικά οι δυο άνδρες και δεν τα είπαν από κοντά; Διότι ο Δερμιτζάκης μετά το ματς με τον Πανθρακικό δεν επέστρεψε με το τσάρτερ της αποστολής από την Αλεξανδρούπολη στο Ηράκλειο το βράδυ της Κυριακής, όπως έκανε όλη η άλλη ομάδα, αλλά έμεινε στην Θράκη και ακολούθως πήγε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καβάλα μετά το χθεσινό 1-1 του ΟΦΗ με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Στην Κρήτη  αναμένεται να επιστρέψει την Τρίτη (8/10). Τότε αναμένεται να τα πει πρόσωπο με πρόσωπο με τον Πουλινάκη και απ’ ό,τι φαίνεται σ’ αυτό το ραντεβού θα πέσουν οι τίτλοι τέλους στη συνεργασία των δυο πλευρών. Ουσιαστικά δηλαδή ο Δερμιτζάκης θα κατέβει στην Κρήτη για να μαζέψει τα πράγματά του και να αποχαιρετίσει τους παίκτες του, σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρουν οι πληροφορίες που διακινούνται με ταχύτητα στο Ηράκλειο το βράδυ της Δευτέρας…