Τα πρωτοσέλιδα των δευτεριάτικων αθλητικών εφημερίδων της Θράκης

Γράφει η ThrakiSportS Web Team

–  Όπως κάθε εβδομάδα, το ThrakiSportS σας παρουσιάζει τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της Θράκης που θα κυκλοφορήσουν την Δευτέρα, ώστε να γνωρίζουν οι φίλαθλοι τον τρόπο με τον οποίο οι τοπικές εφημερίδες σχολιάζουν την αθλητική δραστηριότητα του σαββατοκύριακου.

Πανηγυρικό το πρωτοσέλιδο της Ξάνθη Sport, που στέκεται ασφαλώς στη μεγάλη νίκη με ανατροπή από το 0-2 στο 3-2 της Skoda επί του Απόλλωνα, αλλά δίνει έμφαση και στην επέτειο των 22 χρόνων από την ημέρα που ο ΑΟΞ έγινε Skoda και ο Χρήστος Πανόπουλος μπήκε στην ζωή των φιλάθλων.

Στο πρωτοσέλιδο του “Αθλητικού Παρατηρητή” από την Κομοτηνή, υπάρχει με κεφαλαια γράμματα η λέξη “Κλοπή” για την ισοπαλία της ομάδας της Κομοτηνής με τον ΟΦΗ που διαμορφώθηκε εξαιτίας ενός γκολ αλά… Μαραντόνα με το χέρι, ενώ από αυτήν την Δευτέρα επιστρέφει και η “Αθλητική του Έβρου”, που εστιάζει κυρίως στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Έβρου.

Δείτε τα πρωτοσέλιδα και από τις τρεις αθλητικές εφημερίδες της Θράκης – και πάντα περιμένουμε όσους εκδότες έχουν αθλητικού περιεχομένου πρωτοσέλιδα στις εφημερίδες τους, ακόμα κι αν είναι αυτές πολιτικές, να μας τα στέλνουν και μετα χαράς θα τα δημοσιεύουμε…