Live: Η εξέλιξη σε όλους τους αγώνες των γηπέδων των ΕΠΣ Θράκης, Ξάνθης και Έβρου

Μεταδίδει από την Κομοτηνή ο Γιάννης Κεσόπουλος

–  Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη των αγώνων της πέμπτης αγωνιστικής της Α1 Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης, αλλά παράλληλα ενημερωθείτε και για όσα συμβαίνουν στην τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης και στους αγώνες της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Εβρου. 

Ο Γιάννης Κεσόπουλος βρίσκεται στο στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού “Δίαυλος Ροδόπης 92,4” και συντονίζει μαζί με τον Γιώργο Μαυρίδη την αθλητική εκπομπή, που πηγαίνει σε όλα τα γήπεδα της μεγάλης κατηγορίας του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος της Ροδόπης και μεταδίδει όλα τα παιχνίδια. Για να ακούσετε την ραδιοφωνική περιγραφή των αγώνων κάντε κλικ ΕΔΩ.

Παράλληλα, στην πορεία του live αλλά και με μεγαλύτερες δυσκολίες, αφού εκεί δεν υπάρχουν ραδιοφωνικές μεταδώσεις, ο Νεκτάριος Αμποβιανίδης από την Ξάνθη μας μεταδίδει όσα συμβαίνουν στην δεύτερη αγωνιστική της εκεί Α’ Κατηγορίας, ενώ ο Λεωνίδας Κάλφας από την Αλεξανδρούπολη και ο Γιάννης Βαβαλικούδης από την Ορεστιάδα αναζητούν πληροφορίες για την εξέλιξη στους αγώνες της πρεμιέρας της Α’΄Κατηγορίας ΕΠΣ Εβρου.

Σε κάθε περίπτωση, μετά το τέλος των αγωνων θα ενημερωθείτε με ξεχωριστές αναρτήσεις για τα αποτελέσματα και το πως διαμορφώνεται ο βαθμολογικός πίνακας.

Ωρα 15:44  Καλησπέρα. Πέμπτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣ Θράκης, το πρόγραμμα έχει ως εξής: Ελπίδα Σαπών – Αστέρας Αιγείρου, Δόξα Σώστη – Ορφέας Ξυλαγανής,  Νέα Καλλίστη – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, Πόντος Κομοτηνής – Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων, Ροδίτης – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, Δόξα Προσκυνητών – Αετός Μίσχου. Όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 4.00 το απόγευμα και μεταδίδονται από τον “Δίαυλο Ροδόπης 92,4”.

Ωρα 15:46  Την ίδια ώρα θα διεξάγονται και τρία παιχνίδια στην Α2 Κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης, όπου είμαστε στην τρίτη αγωνιστική. Προοδευτική Λυκείου – Δόξα Γρατινής, Ατσάλι Αρχοντικών – Ένωση Αμαξάδων, Φιλία Κομοτηνής – Αγιοχώρι. Τα άλλα τρία αύριο το πρωί.

Ωρα 15:51  Πρεμιέρα σήμερα στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Έβρου, η Α’ Κατηγορία του οποίου διεξάγεται φέτος σε Βόρειο και Νότιο Όμιλο. Οι αγώνες του νότου διεξάγονται Κυριακή, αυτοί όμως του Βορρά Σάββατο, με ώρα έναρξης στις 4.00 το απόγευμα και εδώ. Το πρόγραμμα της πρεμιέρας: Ορέστης Ορεστιάδος – ΑΕ Καρωτής, Θύελλα Σιτοχωρίου – ΑΕ Κυανής, Άρδας Καστανεών – ΑΟ Νεοχωρίου, ΑΕ Διδυμοτείχου – Ακρίτας Ν. Βύσσας και Ατρόμητος Ασπρονερίου -ΠΑΕ Ριζίων. Θα έχουμε ενημέρωση και για αυτά τα μας.

Ωρα 15:55  Τρίτη αγωνιστική και στην Α’ Κατηγορία ΕΠΣ Ξάνθης. Και εδώ όλα τα παιχνίδια αρχίζουν στις 4.00 το απόγευμα και θα έχουμε ενημέρωση για την εξέλιξή τους. Το πρόγραμμα:  Άρης Πετεινού – Εθνικός Κιμμερίων, Αναγέννηση Θαλασσιάς – Ασπίδα Ξάνθης, Παύλος Μελάς Κουτσού – Αστέρας Μαγικού,  Άρης Αβάτου – Ατρόμητος Χρύσας, Ηρακλης Ζυγού – Ερμής Μάνδρας,  Νέστος Κύρνου-ΑΟ Βιστωνίδα, Oρφέας Puma Ξάνθης- ΑΕ Ξάνθης (ρεπό ο Εχίνος Σπορ).

Ωρα 16:00 Έναρξη όλων των αγώνων σε όλα τα γήπεδα της Θράκης. Λόγω ενός προβλήματος με την ΔΕΗ, θα καθυστερήσει λίγο η έναρξη των μεταδόσεων του “Δίαυλου Ροδόπης” από τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Θράκης. Την ίδια ώρα ξεκινούν και τα παιχνίδια σε ΕΠΣ Έβρου και Ξάνθης.

Ωρα 16:20  Δυναμικό ξεκίνημα για την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, που προηγείται ήδη πριν συμπληρωθεί το εικοσάλεπτο του Ροδίτη με 0-3!!!

Ωρα 16:22  Με γκολ του Αμέτ Ερκάν, ο πρωτοπόρος στην ΕΠΣ Θράκης Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου ανοίγει το σκορ στη Νέα Καλλίστη και προηγείται με 0-1!

Ωρα 16:30  Συμπληρώθηκε το πρώτο μισό του πρώτου ημιχρόνου στην Ορεστιάδα, ο πρωταθλητής Ορέστης με την ΑΕ Καρωτής παραμένουν στο 0-0.

Ωρα 16:50  Αποτελέσματα ημιχρόνου στην ΕΠΣ Θράκης: Καλλίστη – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 0-3, Προσκυνητές – Αετός Μίσχου 1-2, Αελπίδα Σαπών – Αστέρας Αιγείρου 2-0, Δόξα Σώστη – Ορφέας Ξυλαγανής 0-0, Ροδίτης – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 0-3, Πόντος – Σπάρτακος 0-0.  

Ωρα 16:53  Αποτελέσμα ημιχρόνου στο ντέρμπι της ΕΠΣ Ξάνθης: Παύλος Μελάς Κουτσού – Αστέρας Μαγικού 0-1. Επίσης, στο Πετεινό ο Άρης χάνει 0-1 από τον Εθνικό Κιμμερίων.

Ωρα 16:55  Αποτέλεσμα ημιχρόνου στο σημαντικότερο ματς της ΕΠΣ Εβρου: Ορέστης Ορεστιάδας – ΑΕ Καρωτής 0-0.

Ωρα 16:57  Με γκολ ξεκινά νωρίτερα από το προγραματισμένο το δεύτερο ημίχρονο στην Καλλίστη. Ο πρωταθλητής ΕΠΣ Θράκης Ίασμος προηγείται με 0-4.

Ωρα 17:10  Εχουν ξεκίνησε πλέον όλα τα παιχνίδια του δευτέρου ημιχρόνου σε όλα τα γηπεδα των ΕΠΣ Εβρου, Ροδόπης και Ξάνθης.

Ωρα 17:15  Δυναμικά και χάνοντας μεγάλη ευκαιρία ξεκίνησε ο Ορέστης Ορεστιάδας στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά το 0-0 παραμένει

Ωρα 17:20  Γκολ ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων, ανοίγει το σκορ η φιλοξενούμενη ομάδα με 0-1 επί του Πόντου Κομοτηνής

Ωρα 17:25 Τρία νέα γκολ στην ΕΠΣ Θράκης:  Καλλίστη – Ίασμος 0-3, Δόξα Σώστη – Ορφέας Ξυλαγανής 1-0, Προσκυνητές – Ατερός Μίσχου 1-3. 

Ωρα 17:30  Στην ΕΠΣ Ξάνθης, γκολ για τον Παύλο Μελά Κουτσού στο ντέρμπι με τον Αστέρα Μαγικού. 1-1 πλέον το αποτέλεσμα

Ωρα 17:40  Τέλος αγώνα στην Καλλίστη. Ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου κερδίζει 0-6 και συνεχίζει να έχει το απόλυτο, με πέντε νίκες σε ισάριθμους αγώνες και 15 βαθμούς.

Ωρα 17:55  Γκολ και ανατροπή στην ΕΠΣ Ξάνθης στο ντέρμπι Παύλου Μελά – Αστέρα Μαγικού. Το Κουτσό κερδίζει με 2-1, ανατρέποντας το εις βάρος του σκορ στο πρώτο ημίχρονο. Σε άλλον αγώνα: Ηρακλής Νέου Ζυγού – Ερμής Μάνδρας 0-2. 

Ωρα 18:01  Τέλος του αγώνα στην Ορεστιάδα με απώλεια βαθμών  για τον περσινό πρωταθλητή της ΕΠΣ Εβρου Ορέστη, που έμεινε στο 0-0 με την Καρωτή. Λίγο πριν το τέλος, σε άλλο αγώνα του Βορείου Ομίλου της ΕΠΣ Εβρου Καστανιές – Νεοχώρι 4-1.

Ωρα 18:05  Τέλος όλων των αγώνων στην ΕΠΣ Θράκης. Καλλίστη – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 0-6, Δόξα Σώστη – Ορφέας Ξυλαγανής 2-1, Πόντος Κομοτηνής – Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 0-2, Ροδίτης – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 0-3, Ελπίδα Σαπών – Αστέρας Αιγείρου 3-0, Δόξα Προσκυνητών – Ατερός Μίσχου 2-3.

Ωρα 18:10  Μεγάλη έκπλήξη στην Α’ ΕΠΣ Ξάνθης, αφού ο πρωταθλητής Ορφέας Ξάνθης στραβοπάτησε στην έδρα του και έμεινε στο 1-1 με την ΑΕ Ξάνθης. Στο Πετεινό τα Κιμέρια νίκησαν τελικά 0-1, αποτέλεσμα που είχε διαμορφωθεί από το πρώτο ημίχρονο.

Ωρα 18:20  Συγκεντρώσαμε τα τελικά αποτελέσματα της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης: Άρης Πετεινού – Εθνικός Κιμμερίων 0-1, Αναγέννηση Θαλασσιάς – Ασπίδα Ξάνθης 2-0,  Παύλος Μελάς Κουτσού – Αστέρας Μαγικού 2-1, Άρης Αβάτου – Ατρόμητος Χρύσας 3-0,  Ηρακλής Ν. Ζυγού – Ερμής Μάνδρας 0-2, Νέστος Κύρνου – Α.Ο Βιστωνίδα 1-2, Ορφέας Puma Ξάνθης – Α.Ε Ξάνθης 1-1 (ρεπό ο Εχίνος Σπορ).

Ωρα 18:28  Συγκεντρώσαμε και τα τελικά αποτελέσματα του βορείου ομίλου της Α’ ΕΠΣ Εβρου, αφού ο νότιος όμιλος διεξάγεται αύριο. Τα αποτελέσματα: Ορέστης Ορεστιάδος – ΑΕ Καρωτής 0-0, Θύελλα Σιτοχωρίου – ΑΕ Κυανής 0-1, Άρδας Καστανεών – ΑΟ Νεοχωρίου 4-3, ΑΕ Διδυμοτείχου – Ακρίτας Ν. Βύσσας 5-1 και Ατρόμητος Ασπρονερίου -ΠΑΕ Ριζίων 1-2. 

Ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε το live με την εξέλιξη όλων των αγώνων από τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Ξάνθης, της Ροδόπης και του Έβρου. Σε λίγο αναλυτικά για κάθε νομό, τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες…