Το ιατρικό δελτίο του Πανθρακικού δια στόματος… Μάντζιου

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Περισσότερο με ιατρικό δελτίο έμοιαζε η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Άκη Μάντζιου στους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης το απόγευμα της Πέμπτης.

«Η κατάσταση του Σαρακατσάνουν είναι κάθε μέρα καλύτερη και έχει μπει πλέον στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας. Πιστεύω πως μετά την διακοπή του πρωταθλήματος θα βρίσκεται μαζί μας.

Ο Μακρυδημήτρης φοράει για 3η εβδομάδα προστατευτική μπότα και θα χρειαστεί άλλες 15-20 μέρες για να την βγάλει. Στη συνέχεια θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα για να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς.

Ο Ιγκόρ θα απουσιάσει για τις επόμενες 10 μέρες και θα προσπαθήσουμε να είναι έτοιμος μετά την διακοπή του πρωταθλήματος.

Αυτή τη στιγμή οι Ζος και Εμπό δεν συμμετέχουν στο πρόγραμμα της ομάδας αλλά ευελπιστώ πως θα είναι έτοιμοι μέχρι την Κυριακή».

Αυτά είπε για… ξεκίνημα ο Μάντζιος – και όπως ήταν αναμενόμενο, οι ερωτήσεις στράφηκαν γύρω από τις απουσίες κα τους τραυματισμούς.

«Ψάχνουμε την καλύτερη δυνατή λύση όλη την εβδομάδα, γιατί ο Ιγκόρ είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης. Μέχρι την Κυριακή θα την έχουμε βρει. Υπάρχει πιθανότητα να είναι στην αποστολή ο Μερίνο και ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού ίσως και να χρησιμοποιηθεί».

Στο τέλος, ο κ. Μάντζιος πρόσθεσε: «Έχουμε μια πολύ καλή βαθμολογική συγκομιδή, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι τα τέσσερα παιχνίδια ήταν εκτός και σε αυτά πήραμε τρεις πόντους. Έχει γίνει μια σοβαρή προσπάθεια από όλους, η ομάδα δείχνει ένα σταθερά καλό πρόσωπο. Μας αφήνει βέβαια μια πικρία το γεγονός ότι δεν μπορούμε να κρατήσουμε το σκορ σε κάποιες περιπτώσεις».

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ Ο ΑΚΗΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ