Λήξαν αλλά με… πρόστιμο το θέμα με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Μελίνα Ντισλιάν

–  «Βόμβα» στα θεμέλια του Ατρόμητου πήγε να μπει το βράδυ της Δευτέρας, στο ματς των Περιστεριωτών με την Καλλονή, ωστόσο, η… έκρηξη όπως όλα δείχνουν, αποφεύχθηκε.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος είχε έντονη λεκτική αντιπαράθεση με τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Παράσχο με αφορμή το πέναλτι που κέρδισαν οι Περιστεριώτες και εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος.

Οπως έχουμε αναφέρει, ο προπονητής έδωσε εντολή να το εκτελέσει ο Ούμπιντες, όμως ο «Παπ» πήρε την πρωτοβουλία, εξοργίζοντας τον Παράσχο που ξεστόμισε διάφορα… γαλλικά κατά του Ελληνα διεθνή στράικερ, ο οποίος απάντησε!

“Δεν θα περάσει απαρατήρητο αυτό”, είπε τότε ο Παράσχος και η κατάσταση έδειξε να οδηγείται στα άκρα. Για το θέμα ενημερώθηκε μέχρι και ο ιδιοκτήτης της ομάδας Γ. Σπανός που ζήτησε να ηρεμίσουν τα πνεύματα, αλλά απέφυγε εμφανώς να εμπλακεί.

Οι δυο πρωταγωνιστές του επεισοδίου είχαν τετ α τετ πριν την προπόνηση της Τρίτης και το συμβάν θεωρείται λήξαν για το καλό της ομάδας, ωστόσο, ο Παράσχος του κατέστησε σαφές ότι δεν θα γίνει ανεκτή ανάλογη συμπεριφορά στο μέλλον.

Το θέμα λοιπόν θεωρείται λήξαν μέσα στα αποδυτήρια, αλλά ο Παπαδόπουλος δεν θα γλιτώσει σύμφωνα με πληροφορίες το πρόστιμο, βάσει του εσωτερικού κανονισμού της ομάδας. Ετερον εκάτερον αν αυτό θα δημοσιοποιηθεί ή όχι…