ΑΕ Κομοτηνής: Μετά τη νίκη στην Ορεστιάδα, είδαν την Φενέρ του Ομπράντοβιτς στην Ολίν

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Μπορεί να νίκησε σχετικά εύκολα με 59-71 την Φιλία Ορεστιάδας το απόγευμα η ΑΕ Κομοτηνής στο φιλικό που φιλοξενήθηκε στην πόλη του Βορείου Έβρου, ωστόσο η αποστολή της ομάδας δεν επέστρεψε άμεσα πίσω στην Κομοτηνή, παρόλο που το βράδυ της Παρασκευής έχει προγραμματίσει νέο φιλικό στην Ξάνθη με τον Αρίωνα.

Όπως μαθαίνουμε, αφού έβγαλε τα συμπεράσματά του ο προπονητής Σοφρώνης Παπούης, μαζί με τους παίκτες του πέρασαν τα σύνορα και πήγαν στην Αδριανούπολη, για να δει τον αγώνα της Ολίν Εντιρνέ του Χρήστου Ταπούτου με την Φενέρμπαχτσέ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για την τρίτη αγωνιστική των προκριματικών του τουρκικού κυπέλλου (η φωτο από το γήπεδο προέρχεται από το προφίλ του βοηθού προπονητή της ΑΕ Κομοτηνής Βασίλη Στοάκη).

Για την ιστορία, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς διέλυσε την Ολίν Εντιρνέ με 98-54. Ο Ζοτς πρέπει να είναι ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο όπου “πάτησαν” το… γκάζι και δεν άφησαν κανένα περιθώρια αντίδρασης στην Ολίν, ενώ οι κομοτηναίοι πρέπει να έμειναν ικανοποιημένοι από την επιλογή τους να πεταχτούν στην Ανδριανούπολη και να δουν τον αγώνα.

Ο Χρήστος Ταπούτος δεν αγωνίστηκε καθώς ήταν τραυματίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Φενέρ δέχτηκε μόλις 4 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο ενώ συνέχισε να είναι καταιγιστική μέχρι το τέλος. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές οι οποίοι έκαναν το 3-0 σε αυτή την προκριματική σειρά ήταν ο Μπο ΜακΚάλεμπ με 14 πόντους. Ο Ντάριους Ουάσινγκτον με 19 πόντους και 3 ριμπάουντ προσπάθησε μάταια να αποτρέψει την συντριβή για την ομάδα της Αδριανούπολης.