Τρεις στο απουσιολόγιο Μάντζιου από την προπόνηση του Πανθρακικού

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Ο Μαξίμ Ζος ήταν ένας από τους απόντες στην προπόνηση της Τετάρτης στον Πανθρακικό, με την οποία ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας εν όψει του παιχνιδιού της Κυριακής κόντρα στον ΟΦΗ στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Ο Γάλλος αμυντικός παραπονέθηκε για πόνους στη γάμπα στον αγώνα με τον Πλατανιά και αυτός άλλωστε ήταν ο λόγος που έγινε αλλαγή στο ημίχρονο του παιχνιδιού της Δευτέρας στα Χανιά. Το ιατρικό επιτελείο συνέστησε την αποχή του από την αποθεραπεία της Τρίτης όσο και από την προπόνηση της Τετάρτης.

Η συμμετοχή του Ζος στο παιχνίδι της Κυριακής είναι αμφίβολη. Όσο για τον Ιγκόρ Ντε Σόουζα, θα είναι σίγουρα απών από το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής της Super League κόντρα στον ΟΦΗ, αφού ο πρώτος σκόρερ του Πανθρακικού τραυματίστηκε στο ξεκίνημα του παιχνιδιού της Δευτέρας κι έγινε αναγκαστικά αλλαγή στο 25′.

Υπενθυμίζεται ότι το αποτέλεσμα των εξετάσεων που υποβλήθηκε χθες έδειξαν ότι γλίτωσε θλάση βαριάς μορφής με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για περίπου 10 ημέρες. Κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει μόνο το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΟΦΗ στην Κομοτηνή, αφού μετά υπάρχει διακοπή του πρωταθλήματος.

Απών από την προπόνηση της Τετάρτης και το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον ΟΦΗ θα είναι επίσης ο τραυματίας Διονύσης Μακρυδημήτρης, όπως και ο Γιάννης Χρήστου μετά την αποβολή του στα Χανιά κόντρα στον Πλατανιά με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο τελευταίος πάντως συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση, αν και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα…