Το ThrakiSportS σας στέλνει για τρεις μέρες στην Πόλη να δείτε από κοντά τους Πρωταθλητές Ευρώπης!!!

Γράφει η ThrakiSportS Web Team

–  Μπήκε ο Οκτώβρης, ξεκίνησε ένας μήνας με πλούσια αθλητική δραστηριότητα και μαζί ξεκινά ένας μεγάλος διαγωνισμός από το ThrakiSportS που θα στείλει στο τρίτο δεκαήμερό του έναν αναγνώστη για τρεις ημέρες στην Κωνσταντινούπολη με όλα τα έξοδα πληρωμένα, για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού με την Γαλατάσαράι.

Ο νέος διαγωνισμός του ThrakiSportS γίνεται σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης, που παραδοσιακά πραγματοποιεί εκδρομές στην Κωνσταντινούπολη κάθε φορά που αγωνίζονται εκεί είτε ο Ολυμπιακός είτε ο Παναθηναϊκός, στις οποίες μπορούν κατά βάση να συμμετάσχουν τα μέλη του κατά προτεραιότητα αλλά και απλοί φίλαθλοι.

Στο πακέτο του δώρου που προσφέρει το ThrakiSportS σε έναν αναγνώστη του περιλαμβάνονται οι μεταφορές από την Θράκη στην Κωνσταντινούπολη και αντιστρόφως (με αναχώρηση το πρωί της 24ης Οκτωβρίου από την Ορεστιάδα και επιστροφή το απόγευμα της 26ης του μήνα στην ίδια πόλη), η διαμονή (δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό στο ξενοδοχείο «Kuk») και φυσικά το εισιτήριο του αγώνα Γαλατάσαράι – Ολυμπιακός στο Αμπντί Ιμπεκτσί.

Ουσιαστικά, ο νικητής του διαγωνισμού του ThrakiSportS θα έχει την δυνατότητα να ακολουθήσει την τριήμερη εκδρομή του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης, τις λεπτομέρειες της οποίας σας έχει προβάλει το ThrakiSportS από την προηγούμενη εβδομάδα

Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό του ThrakiSportS και να μπείτε στην κλήρωση για το ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη ώστε να δείτε από κοντά την πρωταθλήτρια Ευρώπης ομάδα του Ολυμπιακού απέναντι στην Γαλατάσαράι, πρέπει να κάνετε τα εξής δύο βήματα:

α) να σπεύσετε να κάνετε like στο γκρουπ του ThrakiSportS στο Facebook. Ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι όπως είστε στην κανονική σελίδα του ThrakiSportS, να πατήσετε πάνω δεξιά την εφαρμογή του Facebook και ακολούθως την ένδειξη “like”. Αν είστε ένας από τους πάνω από 700 φίλους που ήδη έχουν κάνει like στην σελίδα του ThrakiSportS στο Facebook, προχωρήστε κατευθείαν στο επόμενο βήμα
 
β) να στείλετε e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση thrakisports@yahoo.gr όπου θα μας αναφέρετε το ονοματεπώνυμό σας, τον αριθμό του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας (κατά προτίμηση κινητό). Στο ίδιο e-mail θέλουμε επίσης να μας απαντήσετε στο ερώτημα “ποιες είναι οι τρεις ομάδες από την Θράκη που μετέχουν την σεζόν που μόλις ξεκίνησε στα εθνικά πρωταθλήματα (του μπάσκετ, εννοείται)”.
 
Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μέχρι και τα μεσάνυχτα της Κυριακής 20 Οκτωβρίου. Το πρωί της Δευτέρας (21/10) θα ακολουθήσει η κλήρωση μεταξύ των συμμετεχόντων που θα έχουν κάνει like στην σελίδα του ThrakiSportS στο Facebook, θα έχουν στείλει e-mail και θα έχουν απαντήσει σωστά και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί ο νικητής που θα έχει την δυνατότητα να ταξιδέψει με τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης στην Κωνσταντινούπολη, να μείνει τρεις μέρες εκεί και να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα του πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού με την Γαλατάσαράι για την Ευρωλίγκα.