Τινάζει στον αέρα τους αγώνες του Εθνικού η Αστυνομία, δυο μέρες πριν το Λιγκ Καπ!!!

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Με πολλά προβλήματα ξεκινά η φετινή διοργάνωση του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς». Η παρουσία Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ στον έναν όμιλο και Άρη, ΠΑΟΚ σε αυτόν του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, «πονοκεφαλιάζουν» αστυνομία και διοργανωτές, ειδικά μετά και τα σοβαρά επεισόδια στο Μεσολόγγι μεταξύ οπαδών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού πριν από φιλικό αγώνα βόλεϊ… γυναικών.

Κι ενώ τα παιχνίδια του 1ου ομίλου είχαν προγραμματιστεί να γίνουν στο Αιγίνιο, κάτι που γνωρίζαμε εδώ και μια εβδομάδα που έγινε η κλήρωση, η Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας δήλωσε αδυναμία για μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Άρης – ΠΑΟΚ. Αποτέλεσμα ήταν το ντέρμπι αυτό να μεταφερθεί στη Μίκρα.

Μετά όμως από αυτήν την εξέλιξη, αποφασίστηκε να γίνουν εκεί και τα άλλα δύο παιχνίδια των «κίτρινων», κατά συνέπεια και αυτό με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης που έχει οριστεί για το Σάββατο. Το ματς της Παρασκευής με τη Νίκη παραμένει στο Αιγίνιο και κατά συνέπεια ο Εθνικός γίνεται… μπαλάκι του τένις μεταξύ Θεσσαλονίκης και Αιγινίου. Ωστόσο, μετά από αυτές τις εξελίξεις, στον «αέρα» είναι η έδρα του ΠΑΟΚ με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, που δεν ξέρουμε ούτε πού αλλά ούτε και ποια ώρα θα διεξαχθεί την Κυριακή!!!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 1ου ΟΜΙΛΟΥ
 
Παρασκευή 4/10, 19:30, Κλειστό Μίκρας, Θεσσαλονίκη: Αρης – ΠΑΟΚ
Παρασκευή 4/10, 19:30, Κλειστό Αιγινίου: Νίκη Αιγινίου – Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Σάββατο 5/10, 19:00, Κλειστό Μίκρας, Θεσσαλονίκη: Αρης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Σάββατο 5/10, 19:00, Κλειστό Αιγινίου: Νίκη Αιγινίου- ΠΑΟΚ
Κυριακή 6/10, 19:30, Κλειστό Μίκρας, Θεσσαλονίκη: Άρης – Νίκη Αιγινίου
Κυριακή 6/10, ΑΓΝΩΣΤΗ ΩΡΑ, ΑΓΝΩΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ: Εθνικός Αλεξανδρούπολης – ΠΑΟΚ