Οι Θρακιώτες που έζησαν στις Βρυξέλλες τον θρίαμβο του Ολυμπιακού

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Μελίνα Ντισλιάν

–  Ο Ολυμπιακός θριάμβευσε μέσα στις Βρυξέλλες επί της Άντερλεχτ με 0-3, μπροστά σε 1.200 οπαδούς του, ανάμεσα στους οποίους βρέθηκαν και  αρκετοί θρακιώτες, κυρίως μετανάστες από την Κεντρική Ευρώπη.

Το μαρτυρά αυτό το πανό που δημοσιεύθηκε σε πλειάδα ελληνικών sites από την κερκίδα των οπαδών στις Βρυξέλλες λίγο πριν τον αγώνα, όπου εντοπίζεται και ένα πανό της Αλεξανδρούπολης, μαζί με άλλα από Μόναχο, Χανιά, Τρίπολη, Σάμο και φυσικά από γειτονιές του Πειραιά όπωςς το Πέραμα και το Κερατσίνι.

Αλλά πέραν αυτού, ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν στο γήπεδο ήταν σίγουρα και ένας φίλος του ThrakiSportS, ο Στέφανος Τεμπελάκης. Με καταγωγή από τον Έβρο, οπαδός της πρωτοπόρου του βελγικού πρωταθλήματος Σταντάρ Λιέγης, τον γνωρίσαμε όλοι μας όταν το καλοκαίρι “απάτησε” την αγαπημένη του βελγική ομάδα και υποστήριξε φανατικά την Skoda Ξάνθη, την ομάδα της πατρίδας του της Θράκης, στα προκριματικά του Europa League.

Ο Στέφανος Τεμπελάκης φρόντισε φυσικά να βρεθεί και στον αγώνα της ελληνικής ομάδας για το Τσάμπιονς Λιγκ. “Ντυμένος στα κόκκινα, αλλά αυτήν την φορά όχι για την Σταντάρ αλλά για  τον Ολυμπιακό”, έσπευσε να γράψει λίγες ώρες νωρίτερα στο facebook, ποζάροντας με μια φωτογραφία του Ολυμπιακού. Με ενδιαφέρον θα αναμείνουμε το φωτορεπορτάζ του από το γήπεδο και τυχόν παρουσία άλλων Θρακιωτών που έζησαν τον θρίαμβο των πρωταθλητών Ελλάδας εκεί…