Σκέψεις ανόδου στην ΜΕΝΤ, όπου πήγε ο αειθαλής Μποζίδης

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Θυμίζοντας ομάδα της Α1 και έχοντας ως πρωταγωνιστή τον εβρίτη Θόδωρο Μποζίδη, η ΜΕΝΤ επικράτησε του Ηρακλή με 3-0 σετ σε φιλικό προετοιμασίας και έκανε πολλούς να υποστηρίζουν από τώρα ότι είναι φαβορί για την άνοδο στην Volley League.

 

Βέβαια, η ομάδα του Σπύρου Γκολίτση δεν θα αγωνίζεται μόνη της στον Βόρειο Όμιλο, αφού υπενθυμίζεται ότι σε αυτόν μετέχουν ακόμα ο ΑΟ Ορεστιάδας που επίσης έχει τους ΄πιδιους στόχους και η ΓΕΑ απο την περιοχή μας.

Ωστόσο το γεγονός ότι η ΜΕΝΤ πραγματοποίησε τόσο καλή εμφάνιση και μάλιστα και παίζοντας χωρίς Κνάπεκ και Χατζηηλιάδη δημιούργησε άνεμο αισιοδοξίας στην ομάσα της Θεσσαλονίκης.

Από την πλευρά του, ο Ηρακλής απέδειξε ότι με τη νεανική ομάδα που έχει σχηματίσει, προσπαθεί για ένα νέο ξεκίνημα. Τα σετ της αναμέτρησης: 25-18, 25-21, 25-21.

ΜΕΝΤ (Γκολίτσης): Μποζίδης, Σακκόγλου, Χρυσάφης, Αντιφάκος, Κωσταρέλης, Βέλο / Τσακογιάννης (λ), Δημητριάδης, Μπαλτάσης.

ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ (Πάτρας): Τσιάρας, Δούρβος, Ηλίας, Ιωαννίδης, Κατσαφλάκας, Γεροβασίλείου / Τσιράκης (λ), Ρωμαλιάδης (λ), Δούρβος, Τόσκας, Ευγενίδης.