Η ΕΠΣ Ξάνθης για τις άδειες: απορρίφθηκε ένα γήπεδο, εκκρεμεί η εξέταση σε άλλα τέσσερα!!!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΣ Ξάνθης με την οποία ενημερώνει τα σωματεία της για τις άδειες γηπέδων και τις άδειες διεξαγωγής αγώνων, η καθυστέρηση στην ανανέωση των οποίων όπως είναι γνωστό οδήγησε την διοίκηση της ΕΠΣ σε δύο αναβολές της πρεμιέρας των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση, που δίνει και είδηση  καθώς αποκαλύπτει ότι από τους μέχρι τώρα ελέγχους στα γήπεδα του νομού, ένα δεν λαμβάνει την πολυπόθητη άδεια ενώ εκκρεμεί ο έλεγχος σε άλλα τέσσερα γήπεδα.

«Την προηγούμενη εβδομάδα ολοκληρώθηκαν σχεδόν οι επιθεωρήσεις στα γήπεδα ποδοσφαίρου του Νομού μας. Η αρμόδια επιτροπή της Περιφέρειας διεξήγαγε τους απαραίτητους ελέγχους στις αθλητικές εγκαταστάσεις και υπολείπεται ο έλεγχος τεσσάρων (4) ακόμη γηπέδων για την περαίωση του έργου της επιτροπής.

Τα γήπεδα προς έλεγχο που απομένουν είναι: ΑΟΞ, ΧΡΥΣΑΣ, ΝΕΑΠΟΛΗΣ και ΟΛΒΙΟΥ που για τεχνικούς λόγους δεν ήταν εφικτό να γίνει ο προγραμματισμένος έλεγχος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο έλεγχος θα διεξαχθεί την εβδομάδα αυτή και θα ολοκληρωθεί η διαδικασία ΕΛΕΓΧΟΥ των ΓΗΠΕΔΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στην αθλητική νομοθεσία…..

Ευελπιστούμε ότι θα δοθεί η σχετική άδεια στα γήπεδα έως και την καταληκτική ημερομηνία 31-12-2013 και εξ όσων γνωρίζουμε έχει απορριφθεί μόνο ένα (1) γήπεδο».