Ψήφος εμπιστοσύνης από τον Μάντζιο στον Ουζουνίδη

Ανταπόκριση από την Κρήτη: Λάζαρος Φιλιππίδης

–  Ψήφο εμπιστοσύνης στον Μαρίνο Ουζουνίδη και την δουλειά που κάνει στον Πλατανιά έδωσε ο προπονητής του Πανθρακικού Άκης Μάντζιος, στις δηλώσεις του σε κρητικά μέσα ενημέρωσης μετά τον αγώνα των Χανίων.

«Ο Πλατανιάς είναι μια καλή ομάδα, που όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται καλύτερη. Θέλει υπομονή γιατί είναι καινούρια ομάδα όπως κι εμείς. Για αυτό και εμείς χτίσαμε πάνω στο άγχος που θα είχε ο Πλατανιάς για τη νίκη. Ειλικρινά, εύχομαι στον Πλατανιά καλή συνέχεια. Είμαι σίγουρος ότι σε βάθος χρόνου θα δικαιωθούν οι προσπάθειες των ανθρώπων του», είπε μεταξύ άλλων ο Μάντζιος.

Στην Κρήτη όλοι εκτιμούν ότι με τον τρόπο αυτό, ο προπονητής των πρασίνων θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στους αμφισβητίες του Αλεξανδρουπολίτη προπονητή του Πλατανιά Μαρίνου Ουζουνίδη, που ειδικά την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε στο στόχαστρο οπαδών για τα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας. 

Γεγονός είναι ότι ο Πλατανιάς δεν έχει ακόμα νίκη σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αλλά γεγονός είναι επίσης ότι έχει μόλις μία ήττα σε επτά επίσημους αγώνες. Τα υπόλοιπα έξι παιχνίδια έληξαν ισόπαλα, αλλά η συγκομιδή θεωρείται από ορισμένους χανιώτες φιλάθλους “φτωχή”.

Ο Άκης Μάντζιος ωστόσο εκτίμησε ότι σύντομα θα έρθουν και οι νίκες, κάτι το οποίο πιστεύει και για την δική του ομάδα, που επίσης έμεινε χωρίς νίκη εκτός έδρας και μάλιστα για τρίτη φορά ισοφαρίστηκε στο φινάλε…