Ο προπονητής του Δουβαλίδη στο νέο ΔΣ της Άρσης Βαρών, υπό τον Πύρρο Δήμα!!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Μόλις δύο 24ωρα μετά τα συνολικά τέσσερα μετάλλια με τα οποία επιστρέφει η ελληνική αποστολή από το Ταλίν της Εσθονίας και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων U23, τα σωματεία της άρσης βαρών έδωσαν το δικό τους σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση και ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Πύρρου Δήμα και του έργου στην ομοσπονδία.

Μετά την κρίση που προκλήθηκε και τις έκτακτες εκλογές στις οποίες οδηγήθηκε η Ομοσπονδία, ο Δήμας εξελέγη και πάλι πρόεδρός της στις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Το κύμα ανανέωσης που προέκυψε αντανακλά σε πρόσωπα όπως ο Νίκος Ηλιάδης, μεγάλη μορφή του αθλήματος, 4ος ολυμπιονίκης το 1976, ο Κώστας Καζακλής παλιός πρωταθλητής καθηγητής πανεπιστημίου σήμερα, ο παλιός πρωταθλητής Χαράλαμπος Σφακιανάκης, ενώ στην οικογένεια του Δ.Σ. της άρσης βαρών προστέθηκε από τον χώρο του στίβου ο Μπάμπης Σδρόλας, γνωστός στους θρακιώτες καθώς είναι ο προπονητής του δραμινού πρωταθλητή Κώστα Δουβαλίδη.

Αν και η ψήφος είναι μυστική, πληροφορίες αναφέρουν ότι τάχθηκαν υπέρ του Πύρρου Δήμα και όλα τα σωματεία που καλλιεργούν το άθλημα στην Θράκη. «Μετά το αποτέλεσμα των εκλογών αποκαταστάθηκε το κύρος της άρσης βαρών και πνέει πλέον άνεμος αισιοδοξίας. Η άρση βαρών επέστρεψε στα χέρια των πραγματικών φίλων της» είπε ο Δήμας. 

Το νέο ΔΣ όπως προέκυψε μετά τη σύστασή του σε σώμα έχει ως εξής: Πρόεδρος Π. Δήμας, Α’ Αντιπρόεδρος Γ. Παρασκευόπουλος, Β’ Αντιπρόεδρος Αν. Λάγκας, Γ’ Αντιπρόεδρος Ε. Προκοπίδης, Γενικός Γραμματέας Δ. Βαλασιάδης, Ειδικός Γραμματέας Χ. Σφακιανάκης, Ταμίας Μ. Παντικίδου, Αναπληρωτής Ταμίας Κ. Κορλός, Έφορος υλικού Β. Γεωργιάδης, Πρόεδρος Τοπικής Επιτροπής Μακεδονίας Θράκης Κ. Καζακλής, μέλη: Ε. Δεσκάτα, Θ. Ζαγκλιβέρη, Ν. Ηλιάδης, Χ. Σδρόλας, Κ. Στεφανίδης.