Ο Καραγεωργίου στην λίστα του… Πανόπουλου της Ημαθίας;

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Τον τίτλο του προέδρου με τις πιο συχνές αλλαγές προπονητών, ετοιμάζεται να χάσει ο Χρήστος Πανόπουλος, με τον πρόεδρο της Βέροιας, Γιώργο Αρβανιτίδη να βάζει σκοπό φέτος να του κλέψει αυτή την πρωτιά.

Ήδη ο ισχυρός άντρας της Βασίλισσας, έχει φέρει στην ομάδα τρεις προπονητές, Γκόραν Στεφάνοβιτς, Στέφανο Γαϊτάνο και Τον Κάανεν, με τον τελευταίο να μην προλαβαίνει να μάθει ούτε καν τα ονόματα των παικτών του! Βλέπετε η εντός έδρας ήττα από τον Εργοτέλη (καθώς και οι δύο προηγούμενες από Πανθρακικό και ΠΑΟΚ) έθιξε το γόητρο των ανθρώπων της Βέροιας και πλέον κινούνται σε πιο…. γνώριμα λημέρια.

Γιάννης Παπακώστας και Δημήτρης Καλαϊτζίδης φιγουράρησαν από τα πρώτα ονόματα στη σχετική λίστα, αλλά από το μεσημέρι της Τρίτης άρχισε να ακούγεται ότι προστέθηκαν στη λίστα του Γιώργου Αρβανιτίδη και τα ονόματα των Ντράγκαν Κοκότοβιτς και… Νίκου Καραγεωργίου, προπονητή μέχρι και πριν δέκα μέρες της Ξάνθης.

Πολύ δύσκολο πάντως το ενδεχόμενο ο καβαλιώτης τεχνικός να φύγει αυτήν την περίοδο από τον Πανόπουλο της Θράκης για να πάει σε αυτόν της Ημαθίας. Μάλιστα, βραδινές πληροφορίες έδιναν ως φαβορί τον Στέφαν Στόικα  για να διαδεχθεί τον Τον Κάανεν. Ο Στόικα έχει γεννηθεί στις 23 Ιουνίου του 1967 έχει φορέσει, ως ποδοσφαιριστής, τόσο τη φανέλα της Λάρισας όσο και της Βέροιας (1996-99 και 2000-01), ενώ τη σεζόν 2003-04 ανέλαβε και την τεχνική ηγεσία της ομάδας για λίγο καιρό, όταν αυτή ήταν στη Γ” Εθνική.

Τα τελευταία χρόνια ο 46χρονος Στόικα κάθισε στον πάγκο διάφορων ομάδων της Ρουμανίας, ενώ πέρυσι ήταν προπονητής της Μιλσάμι, η οποία κατέλαβε την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα της Μολδαβίας.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται την Παρασκευή (4/10) στην Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρωθεί το τυπικό μέρος της πρόσληψής του, καθώς όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (1/10) – χωρίς να υπάρχει το όνομά του – η «βασίλισσα του Βορρά» έχει έρθει σε συμφωνία μαζί του. Tην τεχνική ηγεσία θα την αναλάβει από τη Δευτέρα (7/10), καθώς στο ματς με τον Ολυμπιακό προπονητής θα είναι ο Στέφανος Γαϊτάνος.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Βέροιας: 

«Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει ότι έχει συμφωνήσει με τον προπονητή που θα αναλάβει την τεχνική της ηγεσία.

Εντός των προσεχών ημερών θα ανακοινωθεί το όνομα του.

Κανένα όνομα από αυτά που γράφτηκαν σε διάφορα ΜΜΕ δεν ισχύουν..

Στην αναμέτρηση με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ προπονητής θα είναι ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής Σ.Γαϊτάνος».