Νοσοκομείο θυμίζει ο Πανθρακικός! Δέκα μέρες εκτός θα μείνει ο Ιγκόρ…

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Η εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τον Πλατανιά έφερε δύο σημαντικούς «πονοκέφαλους» για τον Ακη Μάντζιο, καθώς Ιγκόρ και Ζος αποκόμισαν προβλήματα τραυματισμών.

Πιο σημαντικό αυτό του Βραζιλιάνου επιθετικού, ο οποίος αποχώρησε στο 25′ και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξε ότι θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 10 μέρες.  Ετσι, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας (με 4 γκολ) δε θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ – και ο Πανθρακικός είναι τυχερός που μετά διακόπτεται το πρωτάθλημα.

Οσο για τον Ζος, ο γάλλος αμυντικός παραπονέθηκε για πόνους στη γάμπα με το ιατρικό επιτελείο να συνιστά αποχή από την προπόνηση της Τετάρτης (2/10). Εννοείται πως απουσίασε και από αυτήν της Τρίτης, που περιλάμβανε περιελάμβανε αποθεραπεία για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν απέναντι στον Πλατανιά. Οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν σε πιο έντονους ρυθμούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τον αγώνα της Κυριακής με τον ΟΦΗ θα απουσιάσει ο Γιάννης Χρήστου που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στον αγώνα με τον Πλατανιά, αν και στον πανθρακικό επιμένουν ότι ο παίκτες δεν έκανε ούτε φάουλ.