Μάντζιος: «Ούτε φάουλ δεν ήταν η αποβολή του Χρήστου»

Ανταπόκριση από την Κρήτη: Λάζαρος Φιλιππίδης

–  Στην αποβολή του Χρήστου στάθηκε ο τεχνικός του Πανθρακικού, Ακης Μάντζιος μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με τον Πλατανιά στα Περιβόλια.

«Όπως έπαιξαν οι ομάδες έδειξαν ότι το θέλουν το παιχνίδι. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα, που όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται καλύτερη. Θέλει υπομονή γιατί είναι καινούρια ομάδα όπως κι εμείς. Χτίσαμε πάνω στο άγχος που θα είχε ο Πλατανιάς για τη νίκη.

Στο πρώτο ημίχρονο είχε την κατοχή χωρίς να κάνει χρήση. Εμείς θέλαμε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ. Το δικό μας πρόβλημα ήταν στην κορυφή της επίθεσης με την αναγκαστική αλλαγή του Ιγκόρ, ενώ και ο Ζοσέ αν και έσφιξε τα δόντια δεν μπόρεσε να συνεχίσει στο δεύτερο ημίχρονο. Κομβικό σημείο για την εξέλιξη του παιχνιδιού ήταν η λάθος αποβολή του Χρήστου.

Έχω εικόνα γιατί είδα την φάση και δεν υπήρχε ούτε φάουλ. Βέβαια διευκρινίζω ότι δεν εννοώ ότι αυτή η αποβολή έκρινε από μόνη της το αποτέλεσμα. Εντάξει μπορεί να είχε σκοράρει ο Πλατανιάς και να κέρδιζε ακόμα και αν δεν είχαμε μείνει με 10 παίκτες, αλλά ήταν κομβικής σημασίας αυτή η εξέλιξη.

Από ένα σημείο και μετά το παιχνίδι είχε πίεση και έγινε… ροκ. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια και κοιτάμε το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Ευχαριστούμε τον Πλατανιά για την φιλοξενία και να ευχηθώ καλή συνέχεια. Σε βάθος χρόνου θα δικαιωθούν οι προσπάθειες των ανθρώπων του» είπε ο Μάντζιος.