Δωρεάν είσοδος στο Skoda Xanthi Arena για όλους τους παίκτες ομάδων της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης! Όλες οι λεπτομέρειες…

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Με το σύνθημα «Όλοι μαζί» συνεχίζεται η συνεργασία της ΕΠΣ Ξάνθης με την ΠΑΕ Skoda Ξάνθη σε ότι αφορά την ελεύθερη είσοδο των ποδοσφαιριστών των ομάδων της Α΄Κατηγορίας στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας στο Skoda Xanthi Arena. 

Σχετική ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε η ΕΠΣ Ξάνθης, που επισημαίνει ότι θα εκδοθούν ατομικές κάρτες για κάθε ποδοσφαιριστή ερασιτεχνικού σωματείου της Α’ Κατηγορίας και μέχρι να συμβεί αυτό, η απρόσκοπτη είσοδός τους θα γίνεται με καταστάσεις που θα αποστέλλονται από την κάθε ομάδα στην ΕΠΣ και από εκεί στην γραμματεία της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη. Αναλυτικά, η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Στα πλαίσια της συνεργασίας μας με την ΠΑΕ Skoda Ξάνθη αποφασίσθηκε να λειτουργήσει εκ νέου το μέτρο της παρακολούθησης των εντός έδρας αγώνων από ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές της Α’ τοπικής κατηγορίας. Απώτερος σκοπός είναι η ενίσχυση της μεγάλης ομάδας του Νομού μας αλλά και η απόκτηση αντίστοιχων εμπειριών από τους ποδοσφαιριστές που θα παρακολουθήσουν τους αγώνες.

Για το σκοπό αυτό θα εκδοθούν ατομικές κάρτες εισόδου από τη διοργανώτρια αρχή – αυστηρά προσωπικές – για την απρόσκοπτη είσοδο των ποδοσφαιριστών στο γήπεδο Skoda Xanthi Arena. Έως ότου ολοκληρωθεί η έκδοση των ταυτοτήτων με το ελάχιστο κόστος εκτύπωσης και παραγωγής των που ανέρχεται στο ποσό των πέντε ευρώ ανά κάρτα, οι ποδοσφαιριστές θα εισέρχονται στο γήπεδο με ονομαστική κατάσταση με ευθύνη του σωματείου τους και εφόσον έχει εγκριθεί η κατάσταση από την ΕΠΣ Ξάνθης και αποσταλεί στη Γραμματεία της ΠΑΕ Skoda.

Τa ΔΣ των σωματείων παρακαλούνται να απευθύνονται στη Γραμματεία της ΕΠΣ Ξάνθης, υπεύθυνη η κα Ελευθεράκη Βούλα, προκειμένου να παραλάβουν την ονομαστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών και να ενημερωθούν για τη διαδικασία της έκδοσης των ταυτοτήτων.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας έκδοσης προσωπικών ταυτοτήτων παύει η ισχύς της αρχικής κατάστασης εισόδου και χωρίς ταυτότητα ΔΕΝ είναι δυνατή η είσοδος ποδοσφαιριστού στο γήπεδο».