Τα δευτεριάτικα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου της Θράκης

Γράφει η ThrakiSportS Web Team

–  Με σχετική καθυστέρηση, καθώς θέλαμε να έχουμε όλα τα πρωτοσέλιδα πριν αναρτήσουμε το θέμα και δυστυχώς από την Κομοτηνή λόγω τεχνικού ζητήματος καθυστέρηση αρκετά, το ThrakiSportS σας παρουσιάζει τα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου της Θράκης, όπως κάθε Δευτέρα.

Στον “Αθλητικό Παρατηρητή” κυριαρχεί η… αναμονή για το παιχνίδι του Πανθρακικού με τον Πλατανιά το απόγευμα, ενώ στην “Ξάνθη Sport” εστιάζουν στην πολλή δουλειά που πρέπει να κάνει ο νέος προπονητής της Skoda Ράινερ Μάουρερ για να μπορέσει να αλλάξει την εικόνα της ομάδας.

Από την επόμενη Δευτέρα θα προτεθεί και η “Αθλητική του Έβρου”, που θα επανεκδοθεί με την έναρξη του τοπικού ερασιτεχνικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Έβρου, ώστε να υπάρχουν όλα τα αθλητικά φύλλα της Θράκης.

Εννοείται ότι πάντοτε είμαστε ανοιχτοί και σε τυχόν πρωτοσέλιδα πολιτικών εφημερίδων με αθλητικά θέματα, τα οποία ενδεχομένως μας διαφεύγουν, για αυτό και θα χαρούμε πολύ να μας τα επισημάνετε ή να μας τα στείλετε είτε μέσω e-mail (thrakisports@yahoo.gr) είτε μέσω facebook…