Πικραμένοι οι παίκτες του Πανθρακικού από την ισοπαλία στα Χανιά

Ανταπόκριση από την Κρήτη: Λάζαρος Φιλιππίδης

–  Παπαγεωργίου και Λαδάκης ήταν οι παίκτες που μίλησαν από πλευράς Πανθρακικού για την ισοπαλία με τον Πλατανιά στο Δημοτικό Γήπεδο των Περιβολίων. Αμφότεροι δεν έκρυψαν ότι το αποτέλεσμα τους αφήνει πικρή γεύση, αφού θεωρούν ότι η ομάδα τους άξιζε τη νίκη.

Παπαγεωργίου: «Πήραμε έναν βαθμό αλλά μας αφήνει πικρή γεύση. Κάναμε ένα καλό ματς, ήμασταν συγκεντρωμένοι, νομίζω ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο η αποβολή. Πρέπει να συνεχίσουμε όμως. Νομίζω ότι μέχρι την αποβολή είχαμε τον έλεγχο, λογικό είναι να μας πιέσει ο Πλατανιάς. Πιστεύω ότι η αποβολή ήταν άδικη. Ο Πλατανιάς καιγόταν για τους βαθμούς και περιμέναμε πίεση. Δεν χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας αλλά ο Πλατανιάς έχει καλούς επιθετικούς και αυτό μας δυσκόλεψε. Πρέπει να συγκεντρωθούμε για το επόμενο ματς στην έδρα μας. Θέλω να έχω καλή παρουσία και μέσα από την ομάδα όλοι βγαίνουν κερδισμένοι».

Λαδάκης: «Όταν τρως γκολ στο τέλος δεν είσαι ευχαριστημένος. Παρά το δύσκολο καιρό που υπήρχε καταφέραμε να κρατήσουμε τον Πλατανιά μακριά απ’ την περιοχή μας. Βγάλαμε επιθέσεις, σκοράραμε και μέχρι την αποβολή είχαμε τον έλεγχο. Ο Πλατανιάς ήθελε με τέσσερις επιθετικούς να μας διασπάσει και σε μια σέντρα το κατάφερε. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο γιατί σήμερα παλέψαμε αρκετά. Δεν διαχειριστήκαμε σωστά τα αποτελέσματα. Ο απολογισμός είναι θετικός και όλοι μας είχαν τελειωμένους πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Πρέπει να μείνουμε το ίδιο συγκεντρωμένοι και παθιασμένοι»