Photos: Τα εγκώμια για Τοπούζη και η Θρακιώτικη παρουσία στο Χαριλάου

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Εγκωμιαστικά σχόλια απέσπασε ο κομοτηναίος διαιτητής Γιάννης Τοπούζης για την απόδοση που είχε την Κυριακή στο Χαριλάου, στην αναμέτρηση του Άρη με τον Παναιτωλικό που έληξε ισόπαλη χωρίς σκορ.

Βέβαια ήταν σχετικά εύκολο παιχνίδι, καθώς δεν είχε ιδιαίτερα δύσκολες φάσεις. Ωστόσο θετική εντύοωση προκάλεσε ότι ο θρακιώτης δε διέκοπτε χωρίς λόγο, αφήνοντας το πλεονέκτημα σαν… “Βρετανός” κάτι που δε κάνουν συνήθως οι Ελληνες διαιτητές.

Αξίζει να αναφερθεί ότι πρωτη φορά φέτος η ομάδα του Αρη δεν είχε κάνενα κανένα παράπονο από τη διαιτησία, με το pressaris να αναφέρει: “Χωρίς παραφωνίες η διαιτησία του Θρακιώτη Τοπούζη. Δεν έκανε κατάχρηση της σφυρίχτρας, κόβοντας ουσιαστικά το καρπούζι στη μέση”.

Πάντως, πέραν του Τοπούζη, υπήρχε θρακιώτικη παρουσία στο Κλεάνθης Βικελίδης και σε επίπεδο… πανό. Ο φακός του ThrakiSportS εντόπισε αυτό της Ξάνθης, δίπλα στο πανό που σηκώθηκε την περασμένη εβδομάδα στα Πηγάδια κατά των ναζί, ενώ σε άλλο σημείο υπήρχε πανό και από την Κομοτηνή.

Βέβαια, οι φίθλαθλοι του Άρη αποχώρησαν απογοητευμένοι από του γήπεδο. Και λίγο μετά άρχιζαν τα λαϊκά δικαστήρια, καθώς ο Άρης μετά από έξι αγωνιστικές παραμένει χωρίς νίκη στον πάτο της βαθμολογίας…