Photos: Όλα όσα συνέβησαν στις κληρώσεις των περιφερειακών πρωταθλημάτων

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Με «οικοδέσποινες» τις Αμαζόνες του Α.Ο. Μαΐστρου, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (29/09) η κλήρωση των Πρωταθλημάτων της Α’ Περιφέρειας Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας, όλων των κατηγοριών, για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014.

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαΐστρου, τον πρόεδρο του οποίου Γιάννη Ναϊτίδη ευχαρίστησαν ιδιαίτερα οι διοργανωτές για την φιλοξενία και την πολύπλευρη βοήθεια που προσέφερε.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν εκπρόσωποι των Σωματείων όλης της Περιφέρειας, από τον Έβρο μέχρι τη Δράμα, μέλη του Δ.Σ. της ΕΣΠΕΘΡ αλλά και σύσσωμο το Προεδρείο του Συνδέσμου Διαιτητών Πετοσφαίρισης Θράκης – Ανατολικής Μακεδονίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πραγματοποιήθηκαν ακόμα οι πληρώσεις στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΘΡ για εφήβους, παίδες και κορασίδες, τα προγράμματα των οποίων θα δημοσιεύσει σε μελλοντικές αναρτήσεις το ThrakiSportS.

Μετά την κλήρωση, σε πολύ καλό κλίμα, αναπτύχθηκαν και συζητήθηκαν διάφορα θέματα σχετικά με την διοργάνωση των πρωταθλημάτων 2013-2014, τα Οικονομικά, τη Διαιτησία και την ανάπτυξη του αθλήματος.

Ακολούθησε η προγραμματισμένη παρουσίαση-ενημέρωση από το προεδρείο του ΣΥΔΠΕ Θράκης – Αν. Μακεδονίας των Κανονισμών που ισχύουν στα πρωταθλήματα, με έμφαση και ανάλυση των τροποποιήσεων που έγιναν τελευταία.

Δείτε φωτογραφίες από τις κληρώσεις και τις επώνυμες παρουσίες στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαΐστρου, καθώς στην εκδήλωση βρέθηκαν τα μεγαλύτερα ονόματα από το βόλεϊ της περιοχής, όπως της δημοσιοποίηση η ίδια η ΕΣΠΕΘΡ.