Οι Θρακιώτες στο Ενωσιακό Αντισφαίρισης της Δράμας

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Ο Στέλιος Καλαπόδας από τις Σέρρες αναδείχθηκε μεγάλος νικητής στο έκτο Ενωσιακό Τουρνουά Τένις της Α’ Περιφέρειας Αντισφαίρισης Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας, καθώς νίκησε το σαββατοκύριακο στους αγώνες για αθλητές άνω των 25 ετών που διεξήχθησαν στην Δράμα.

Ο Καλαπόδας στον μεγάλο τελικό νίκησε τον Δημήτρη Μολώζη του Ομίλου Αντισφαίρισης Ξάνθης με 2-0 σετ (6-2, 6-1). Νωρίτερα, ο Μολώζης στα ημιτελικά είχε αποκλείσει τον Φώτη Μακρή του Ομίλου Αντισφαίρισης Αλεξανδρούπολης, επίσης με 2-0 σετ (6-1, 6-3) ενώ ο Καλαπόδας τον Ανδρέα Αθανασιάδη από την Δράμα.

Στα προημιτελικά, εκτός των τεσσάρων προαναφερθέντων αθλητών, έφτασε ακόμα ο Αντώνης Κωστίδης από την Αλεξανδρούπολη, που αποκλείστηκε από τον Αθανασιάδη.

Στην διοργάνωση μετείχαν 40 αθλητές και αθλήτριες, ανάμεσα τους και οι Γιάννης Εγκλεζάνης του ΟΑ Ξάνθης, Κώστας Ιντζές του ΟΑ Αλεξανδρούπολης, Απόστολος πατάκας του ΟΑ Ξάνθης, Γιώργος Βαχαρίδης του ΟΑ Ξάνθης, Ανδρέας Παπανδρούλης του ΟΑ Αλεξανδρούπολης, Χαράλαμπος Αμπατζόγλου του ΟΑ Αλεξανδρούπολης, Γιώργος Δημητριάδης επίσης από την Αλεξανδρούπολη, Δημήτρης Παπάζογλου από την ορεστιάδα, Χρήστος Παρασκευούδης από την Κομοτηνή, Δημήτρης Σεκερτζής του ΟΑ Ξάνθης, Αντώνης Κωστίδης του ΟΑ Αλεξανδρούπολης, Χρήστος Κούτρας από την Ξάνθη, Λάζαρος Πετκίδης από την Αλεξανδρούπολη, Βασίλης Κουλακλόγλου από την Ξάνθη, Πανναγιώτης Γιώρτσος από την Αλεξανδρούπολη, Δημήτρης Τσαπάρας από την Αλεξανδρούπολη και η Κατερίνα Ασμανίδου (η μόνη γυναίκα) από την Κομοτηνή.