Έβαλε το πέναλτι ο «Παπ» και άρχισε την ανταλλαγή… γαλλικών με τον Παράσχο!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Μελίνα Ντισλιάν

–  Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση λένε πως παύει να είναι σύμπτωση. Κάτι ανάλογο θα λέγαμε πως ισχύει και στην περίπτωση του Δημήτρη Παπαδόπουλου από τον Ατρόμητο, ο οποίος με περίσσιο… θάρρος – θράσος, συνεχίζει να έχει το στυλ της φίρμας στην ομάδα.

Μετά τον Πανθρακικό, ήρθε η σειρά του Ατρομήτου προκειμένου ο διεθνής (μετά από πολλά χρόνια ξανά στην Εθνική) επιθετικός να υψώσει το ανάστημά του και να δείξει το ποιος είναι. Η σημερινή του κίνηση, να πάρει με το έτσι θέλω τη μπάλα για να εκτελέσει (έστω και επιτυχώς) το πέναλτι, το οποίο ο Παράσχος έδωσε εντολή να εκτελέσει ο Ούμπιντες, το επιβεβαίωσε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο.

Μάλιστα ο Έλληνας διεθνής, όχι μόνο δε φάνηκε διατεθειμένος να συζητήσει με τον συμπαίκτη του το ποιος θα εκτελέσει το πέναλτι, αλλά μόλις είδε ότι ο Αργεντινός δεν του κάνει το χατίρι, πέταξε και κάποια γαλλικά!

Έτσι είναι…. Οι φίρμες παραμένουν πάντα φίρμες.

Αυτό ωστόσο εξόργισε και τον τεχνικό των Περιστεριωτών, με την κάμερα να πιάνει τον Ελληνα προπονητή να ρίχνει… γαλλικά στον «Παπ» αφού σκόραρε! Και ο Παπαδόπουλος ωστόσο, δεν πήγε πίσω! Ξέσπασε με το που σκόραρε και χτυπούσε το στήθος του ξεστομίζοντας διάφορα, δίνοντας έτσι την δική του απάντηση, με τους συμπαίκτες του να προσπαθούν να τον ηρεμήσουν!

Αυτό που είναι πλέον απορίας άξιο είναι ποια θα είναι η στάση του Γιώργου Παράσχου, ο οποίος καλείται να διατηρήσει τις ισορροπίες στα αποδυτήρια, τις οποίες ο Παπαδόπουλος ουκ ολίγες φορές έχει διαταράξει.