Βασικός ο Τοροσίδης στην πεντάρα της Ρόμα! Κορυφή στο καμπιονάτο οι Τζιανλορόσι!!!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

– Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του καμπιονάτο φιγουράρει η Ρόμα, η οποία σκόρπισε με 5-0 την Μπολόνια στο «Ολίμπικο» στην βροχερή Ρώμη, σε έναν αγώνα που οι «τζαλορόσι» είχαν τον Βασίλη Τοροσίδη βασικό για πρώτη φορά φέτος.

Οι Ρωμαίοι έδειξαν από τη αρχή τις διαθέσεις τους, καθώς στο 26′ το σκορ ήταν ήδη 3-0! Ο Φλορέντσι άνοιξε το σκορ στο 8ο λεπτό, ο Ζερβίνιο στο 17′ έκανε το 2-0 κι ο Μπενάτια στο 26′ έβαλε πρόωρο τέλος στη σεμνή τελετή «γράφοντας» το 3-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Η Ρόμα δεν άφησε όμως το πόδι από το γκάζι, με τον Ζερβίνιο να σημειώνει και δεύτερο γκολ (62′) λίγο πριν αντικατασταθεί, ενώ το σκορ έκλεισε ο Λιάιτς πέντε λεπτά πριν το φινάλε.

Αρκετά καλή η απόδοση του Τοροσίδη, που κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Μαϊκόν, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στην Μπολόνια έπαιξε βασικός ο Παναγιώτης Κονέ, ενώ ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μπήκε στο 46′ στη θέση του Πέρεζ.

Πλέον η Ρόμα φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και με το εντυπωσιακό ξεκίνημα που έχει κάνει, θέτει σοβαρή υποψηφιότητα ακόμα και για την κατάκτηση του τίτλου, προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού στους πολυάριθμους φίλους της!!!