Όλα όσα έγιναν στον αγώνα Αγροτικού Αστέρα – ΠΑΟ Κοσμίου

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Τη δεύτερη ήττα του σε ισάριθμα παιχνίδια για τον πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής γνώρισε ο ΠΑΟ Κοσμίου, αφού ηττήθηκε με 3-0 στην έδρα του Αγροτικού Αστέρα.

Βέβαια, επρόκειτο για μια ήττα εντός προγράμματος που ωστόσο καθιστά εξαιρετικής βαθμολογικής σημασίας το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τον Διγενή Λακκώματος, ώστε να ξεφύγει από το γκρουπ των πέντε αυτή τη στιγμή ομάδων που δεν έχουν βαθμό μετά από δυο αγωνιστικές. 

Η ομάδα της Ροδόπης βρέθηκε από το ξεκίνημα του αγώνα πίσω στο σκορ, αφού ο Μπεκιάρης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από λάθος των φιλοξενουμένων. Καταστροφικό ήταν και το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνο, αφού ο Αστέρας σκόραρε για δεύτερη φορά με τον Παπαδόπουλο, δημιουργώντας διαφορά ασφαλείας.

Ουσιαστικά από το σημείο εκείνο το παιχνίδι ήταν τυπική διαδικασία. Μάλιστα, στο 75′ ο Αγροτικός Αστέρας κατάφερε να σημειώσει και ένα τρίτο τέρμα, ύστερα από υπόδειξη πέναλτι για ανατροπή του Μπεκιάρη από τον Κουφιώτη. Ο κορυφαίος του αγώνα Μπεκιάρης διαμόρφωσε το 3-0, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Ταταρίδης, Χατζηλιάδης, Κουκουλέκης, Καραντασιάδης, Βαφέας, Γεωργιάδης, Αθανασιάδης (57΄ Λαζαρίδης), Σαμουηλίδης, Μπεκιάρης (84΄ Κρυστάλλης), Παπαδόπουλος, Βελλίνης.
ΠΑΟ ΚΟΣΜΙΟΥ: Πουλακίδας, Σιδηρόπουλος, Βαλσάμης (53΄ Βασιλακάκης), Γουλής, Κουφιώτης, Γεμενετζής, Μουστάκας, Πίρτσογλου, Σταύρου, Λυκούδης, Μόσχου (53΄ Καπετάνος).