Ο Μιχάλης Κακουλίδης της ΠΑΕ Ποντίων απαντά για τις σχέσεις του με την Χρυσή Αυγή

Γράφει ο Γιάννης Γιαγκίνης

–  Για τις φημολογούμενες σχέσεις του με την Χρυσή Αυγή μίλησε ο Μιχάλης Κακουλίδης της ΠΑΕ Ποντίων, ένας από τους πιο γνωστούς ποδοσφαιρικούς παράγοντες της Ροδόπης με γνωστή επίσης δραστηριότητα στην πολιτική.

Ο Μιχάλης Κακουλίδης, που τελευταία απέκτησε ιδιαίτερη προβολή σε τοπικά Μέσα Ενημέρωσης εξαιτίας και της ηγετικής θέσης του σε ομάδα πολιτών του Δήμου Σαπών που τάσσεται υπέρ της επένδυσης χρυσού στην περιοχή, διαψεύδει κατηγορηματικά, όπως είχε κάνει και στο παρελθόν, ότι ανήκει στην Χρυσή Αυγή, όπως πολλοί ευρέως πιστεύουν, υποστηρίζοντας είναι ενταγμένος στο κόμμα ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη.

Παράλληλα όμως, αποφεύγει να πάρει θέση υπέρ των διώξεων της Δικαιοσύνης κατά στελεχών της Χρυσής Αυγής, ούτε ωστόσο τις καταδικάζει ευθέως μετά από το κείμενό του. Αίσθηση προκαλεί όμως ότι ζητεί με τα κείμενά του να γίνει κάτι αντίστοιχο και με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Αναλυτικά η ανάρτηση που έχει ανεβάσει στο status του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:

ΕΔΩ ΚΑΙ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΜΥΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΣΜΕΝΗ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΤΙ ΑΝΗΚΩ…ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΤΕΡΥΓΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ…ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ .ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΛΑΙΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΡΑΜΕΝΩ.Η ΑΝΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΕΜΕΣΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΙΚΗΣ ΚΑΙ#ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΗΣ #ΣΥΝΙΣΤΩΣΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ….ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ(Μαρφιν-καψιμο Αθηνας-Σκουριες Χαλκιδικη-δηλωσεις Καραγιουσουφ κ.λ.π.) ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ..

Βέβαια, καλό είναι να μην μπλέκουμε την αθλητική με την πολιτική ιδιότητα του κ. Κακουλίδη όπως και του κάθε παράγοντα, αλλά γεγονός είναι ότι σε τέτοια δημόσια πρόσωπα δεν μπορούν να παραβλέπονται και τέτοιες δημόσιες τοποθετήσεις τους για μείζονα θέματα της επικαιρότητας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα, ο κ. Κακουλίδης, ανάμεσα σε άλλες αναρτήσεις που έχουν σχέση με αθλητικά ζητήματα της ΠΑΕ Ποντίων ή της ΑΕΚ, είχε σπεύσει από το Σάββατο και ενώ ήταν σε εξέλιξη η διαδικασία των συλλήψεων των βουλευτών και λοιπών στελεχών της Χρυσής Αυγής, με άλλη ανάρτησή του στο Facebook να επισημάνει:

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΟΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΙΣΟΤΙΜΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ…..ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ……ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ…..