Photos: Οι νικητές στα 3α Μοτοκαλλιστεία από τη Λ.Ε.Μ.Ε.

Γράφει η Βερόνικα Ευθυμίου

–  Καλλιστεία γυναικών ξέρετε ότι γίνονται, ανδρών ίσως και να το γνωρίζετε. Μοτοσυκλετών όμως; Αν δεν το ξέρετε, χάνετε. Γιατί διοργανώθηκαν την περασμένη εβδομά για τρίτη χρονιά από τη Λέσχη Μοτοσικλετιστών Έβρου τα… Μοτοκαλλιστεία.

 

Η διοργάνωση φιλοξενήθηκε μπροστά από τα γραφεία της, δηλαδή όπισθεν του γηπέδου Φώτης Κοσμάς στην Στροφή Εγνατία και το “παρών” μου λένε ότι έδωσαν πάνω από 3.000 επισκέπτες από όλη την Θράκη αλλά και τη Μακεδονία.

Τριάντα δύο συμμετέχοντες έλαβαν μέρος στις πέντε κατηγορίες και ο κόσμος είχε την δυνατότητα να ψηφίσει την μοτοσυκλέτα που του άρεσε, μέσω κουπονιών ανά κατηγορία (Πάπια – Vespa – Αντίκα -Open tuning -Chopper).

Οι νικητές κάθε κατηγορίας, οι οποίοι βραβεύτηκαν με κύπελλα, αναμνηστικά διπλώματα και ενδιαφέροντα δώρα ήταν: στην κατηγορία πάπιας ο Θάνος Αποστολίδης, στην κατηγορία βέσπας ο Γιώργος Ταρτανής, στην κατηγορία αντίκα η Κατερίνα Ταρτανή, στην open o Γιώργος Βαφειάδης και στην κατηγορία τσόπερ o Οδυσσέας Μεζαρτζής. Δείτε φωτογραφίες…

Παράλληλα, έγινε διαγωνισμός μέσω λαχνών και η κλήρωση για την ανάδειξη του τυχερού που κερδίζει ένα scooter Aprilia SR MAX 300 αξίας 4.200 euro θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης κατά την διάρκεια του αγώνα Μπάσκετ του Εθνικού στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία.