Live: ΠΑΣ Γιάννινα – Skoda Ξάνθη 2-1 (τελικό αποτέλεσμα)

Μεταδίδει ο Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Παρακολουθήστε ζωντανά την εξέλιξη στον αγώνα ανάμεσα στην Skoda Ξάνθη και τον ΠΑΣ Γιάννινα που διεξάγεται στο Εθνικό Στάδιο των Ιωαννίνων “Οι Ζωσιμάδες”. Ο Νεκτάριος Αμποβιανίδης μεταδίδει…

Καλησπέρα. Να διευκρινίσουμε από το ξεκίνημα ότι δεν είμαστε στα Γιάννενα αν και πολύ θα το θέλαμε, από την τηλεόραση παρακολουθούμε και εμείς το παιχνίδι και σας μεταδίδουμε την εξέλιξη σε αυτό.

Ωρα 17:54  Εχουν γίνει γνωστές οι ενδεκάδες των δύο ομάδων. Πάμε να τις δούμε:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Μιχαήλ, Ντάσιος, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Λίλα, Κοροβέσης, Τσάβες, Ντε Βινσέντι, Ιλιτς

SKODA ΞΑΝΘΗ: Κυριακίδης, Ντε Γκουζμαν, Γούτας, Μάνταλος, Μαρίν, Μπαξεβανίδης, Βάλλας, Σολτάνι, Ντιέ, Σολάρι, Μπέρτος

Ωρα 18:01  Στον αγώνα που μόλις ολοκληρώθηκε, ο Άρης συνεχίζει την κακή πορεία του. Έμεινε στο 0-0 στην έδρα του με τον Παναιτωλικό.

Ωρα 18:05  Την ίδια ώρα με το ματς των Ιωαννίνων διεξάγονται και τα Εργοτέλης – ΟΦΗ και Απόλλων Σμύρνης – Λεβαδειακός.

Ωρα 18:10  Επίσημη είσοδος των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο με τους διαιτητές. Διαιτητής υπενθυμίζεται ότι είναι ο Τσιρτσώνης με βοηθούς τους Γρεβένη και Γουργιώτη. Ο πρώτος από την Αθήνα, οι βοηθοί από Χαλκιδική και φθιώτιδα αντίστοιχα.

1′  Εναρξη του αγώνα, χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση. 

6′  Γκολ ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Κοροβέσης ο σκόρερ. Εξαλλος ο πανηγυρισμός. Αρκετά τυχερό γκολ, από προσπάθεια του Ίλιτς να δώσει τον Κοροβέση, παρενεβλήθη ο Βάλλας, μπερδεύτηκε ο Κυριακίδης και ο Κοροβέσης βρέθηκε μόνος του. ΠΑΣ Γιάννινα- Skoda Ξάνθη 1-0.

9′ Κίτρινη κάρτα στον Ντε Γκούζμαν για σκληρό φάουλ επάνω στον Λίλα

13′ Πρώτη ευκαιρία της Ξάνθης, που απειλεί με κεφαλιά του προωθημένου Βάλλα, η μπάλα όμως άουτ

18′ Ευκαιρία για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ωραία προσπάθεια του Λίλα, έσπασε στον Ντε Βινσέντι, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ

24′ Παραλίγο το 2-0 για τον ΠΑΣ, αφού βρέθηκε μια ανάσα από το… αυτογκόλ ο Μπαξεβανίδης. Εκοψε χωρίς να υπάρχει λόγος την μπάλα και αυτή πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι

28′ Πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Ξάνθη με τον Σολάρι, που ωσστόσο δεν μπορεί από πολύ κοντά να σκοράρει. 

29′ Νέα καλή στιγμή για την Ξάνθη, που έχει ανεβάσει την απόδοσή της τα τελευταία λεπτά. Σέντρα Ντε Γκούζμαν, καλή κεφαλιά του Μάνταλου, η μπάλα άουτ

36′ Κίτρινη κάρτα στον Λίλα

37′ Φωνάζουν στον ΠΑΣ για χέρι, ο Ντε Βινσέντι έκανε την προσπαθεια η η μπάλα βρήκε στη γροθιά του Γούτα. Δεύτερη φορά που διαμαρτύρονται για πέναλτι οι ηπειρώτες.

45′  Ενα το λεπτό των καθυστερήσεων

45+1′  Κόκκινη κάρτα στον Βάλλα. Φάουλ έξω από την περιοχή σε προέλαση του Ίλιτς, τον σταμάτησε ενώ θα έπαινε μόνος πιάνοντάς τον από την φανέλα, ο διαιτητής θεώρησε ότι βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ και έβγαλε την κόκκινη στον αρχηγό. Ό,τι χειρότερο. Και φάουλ λίγο έξω από το ημικύκλιο.

45+3′  Εκτελέστηκε το φάουλ, πάνω στο φάουλ και τέλος του πρώτου μέρους. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: ΠΑΣ Γιάννινα – Skoda Ξάνθη 1-0 και μένουν 45 λεπτά που όμως οι Θρακιώτες όχι μόνο θα βρίσκονται πίσω στο σκορ, αλλά θα παίζουν και με αριθμητικό μειονέκτημα μετά την αποβολή του Βάλλα

46′  Αρχισε το δεύτερο μέρος. Ο Χοσέμι στη θέση του Σολάρι, πρώτη αλλαγή για την Ξάνθη που θα παίξει όλο το δεύτερο ημίχρονο με δέκα

49′  Ευκαιρία για τον ΠΑΣ. Σουτ του Τσουκαλά χωρίς πρόβλημα ο Κυριακίδης

50′  Νέα πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ, μεγάλη ενέργεια του Τσάβες, το πλασέ του μόλις άουτ

53′ Δεύτερη αλλαγή για την Ξάνθη. Εξω ο Μαρίν, μέσα ο Ράνος

55′  Κίτρινες κάρτες μέσα σε δυο λεπτά σε Ντε Βιντσέτι και Κοροβέση

60′  Αλλαγή για τον ΠΑΣ Γιάννινα. O Nτε Βινσέντι εκτός, ο Βίλα στη θέση του.

70′  Αρχίζει να πιέζει, αν και με δέκα, η Skoda.

73′  Γκοοοοοολ. Ο Ράνος αποδεικνύεται χρυσή αλλαγή και ισοφαρίζει. Μπαλιά τρύπα από τον Ντιέ που αποδεικνύεται ασίστ στον Ράνο, το πλασέ βρήκε σε αμυντικό του ΠΑΣ, άλλαξε η πορεία της μπάλας και κατέληξε στα δίχτυα. ΠΑΣ Γιάννινα – Skoda Ξάνθη 1-1.

75′  Τρίτη και τελευταία αλλαγή για την Ξάνθη. Ο Κάλβο στη θέση του Σολτανι.

77′ Γκολ ο ΠΑΣ. Σκόρερ ο Κολοβέτσιος! Ο αμυντικός των γηπεδούχων πάτησε πολύ καλά, νίκησε κατα κράτος τον Χοσέμι και με καρφωτή κεφαλιά δίνει προβάδισμα στην ομάδα του. Λίγο κράτησε η χαρά της ισοφάσισης. ΠΑΣ Γιάννινα – Skoda Ξάνθη 2-1.

81′  Αλλαγή για τον ΠΑΣ. Μέσα ο Κεϊτά, βγαίνει εκτός ο πολύ δραστήριος Ιλιτς

88′  Κίτρινη κάρτα στον Μάνταλο

89′  Τρίτη και τελευταία αλλαγή για τον ΠΑΣ Γιάννινα, προφανώς για λόγους καθυστέρησης. Ο Στρούνα στη θέση του Τσάβες

90′ Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων

90+3′  Τέλος του αγώνα. Τρίτη νίκη σε ισάριθμα εντός έδρας ματς για τον ΠΑΣ στα Γιάννενα. Στα άλλα ματς είχαμε ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 1-1, Απόλλων Σμύρνης – Λεβαδειακός 4-2. Νωρίτερα Αρης – Παναιτωλικός 0-0. Χθες Βέροια – Εργοτέλης 0-1 και Πανιώνιος – Ολυμπιακός 0-2. Σε λίγο παίζουν Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης. Αύριο Πλατανιάς – Πανθρακικός στις 17:00 σε ένα ματς που θα παρακολουθήσετε live από το ThrakiSportS και 19:30 Καλλονή – Ατρόμητος. Τελικό αποτέλεσμα στους Ζωσιμάδες: ΠΑΣ Γιάννινα – Skoda Ξάνθη 2-1. 

Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ από αυτόν τον αγώνα αλλά και όλη την επικαιρότητα…