Δύο επιστροφές για Μάντζιο! Η αποστολή του Πανθρακικού που ταξίδεψε στα Χανιά

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Αναχώρησε το πρωί η αποστολή του Πανθρακικού για την εκτός έδρας συνάντηση με τον Πλατανιά για την 6η αγωνιστική της Super League, που θα διεξαχθεί το απόγευμα της Δευτέρας (30/9, 17:00) στο γήπεδο των Περιβολίων.

Το συγκρότημα του Άκη Μάντζιου καλείται να δώσει ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι καθώς στους μέχρι τώρα πέντε αγώνες έχει ταξιδέψει τρεις φορές και η αποστολή στα Χανιά αυξάνει τον αριθμό στους τέσσερις ενώ μέσα στην εβδομάδα υπήρχε και η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Νίκη Βόλου για το κύπελλο Ελλάδος.

Το ευχάριστο για τον Άκη Μάντζιο είναι ότι υπάρχουν δύο επιστροφές καθώς οι Δημήτρης Κουτσόπουλος και Πάπε Εμπόου ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις τους με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην αποστολή που ταξίδεψε στην Κρήτη.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα αναχώρησε το πρωί της Κυριακής από το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης με προορισμό την Αθήνα και από εκεί με μετεπιβίβαση στα Χανιά. Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε τελευταία προπόνηση σε γήπεδο των Χανίων.

Αναλυτικά η αποστολή έχει ως εξής: Κουτσόπουλος, Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ζοσέ, Μίκουλιτς, Ρομέου, Ιγκόρ, Κάσες, Πόποβιτς, Ντιόγκο, Λαδάκης, Χρήστου, Μπαικαρά, Τζάνης, Εμπόου, Καθάριος, Κατσικοκέρης και Ζεκίνια.