Ανακοινώθηκε πριμ από τον ΣΕΓΑΣ στον Μπανιώτη!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Τους πέντε αθλητές που αγωνίστηκαν στους τελικούς των αγωνισμάτων τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Μόσχας, ανάμεσά τους και τον κομοτηναίο Κώστα Μπανιώτη, καθώς και τους δύο που κατέκτησαν μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων του Τάμπερε θα πριμοδοτήσει η ομοσπονδία στίβου με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου. 

Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνεται με ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ, το πριμ της διάκρισης θα λάβουν οι Λούης Τσάτουμας, Κώστας Φιλιππίδης, Κώστας Μπανιώτης, Δημήτρης Τσιάμης και Αθανασία Πέρρα, που αγωνίστηκαν στους τελικούς των αγωνισμάτων τους στη Μόσχα, αλλά και η Αναστασία Καρακατσάνη και ο Αντώνης Μάστορας, που κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων, ενώ πριμ θα λάβουν και οι προπονητές των παραπάνω αθλητών.

Δεν ανακοινώθηκε πάντως το ποσό του πριμ. Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Μπανιώτης κατάφερε να προκριθεί στον τελικό και παρόλο που αγωνίστηκε τραυματίας, πέτυχε την μεγαλύτερη διάκριση του ελληνικού στίβου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Μόσχας, τα όσα συνέβησαν στο οποίο είχαν τη δυνατότητα οι αναγνώστες του ThrakiSportS να πληροφορηθούν από πρώτο χέρι, καθώς το ThrakiSportS ήταν από τα ελάχιστα ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης που βρέθηκαν στη Μόσχα.