Θ. Παπαγεωργίου: «Κακή παρένθεση η Νίκη Βόλου, πάμε για νίκη με Πλατανιά»

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Μετά την εκτός έδρας ήττα από την Νίκη Βόλου για το κύπελλο Ελλάδος το συγκρότημα του Άκη Μάντζιου στρέφει την προσοχή του στο πρωτάθλημα και στην αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής απέναντι στον Πλατανιά Χανίων. 

Η αποστολή της ομάδας επέστρεψε αργά το βράδυ της Τετάρτης στη βάση της με αποτέλεσμα ο προπονητής της ομάδας, Άκης Μάντζιος, να προγραμματίσει απογευματινή προπόνηση για την Πέμπτη στο αθλητικό κέντρο της ομάδας και ουσιαστικά θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα πρωταθλήματος. Προπόνηση έγινε και την Παρασκευή.

Ο Άκης Μάντζιος σε ακόμη μια συνάντηση έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα απουσιών καθώς Σαρακατσάνος και Μακρυδημήτρης δεν προπονούνται με την υπόλοιπη ομάδα και δεν αγωνιστούν στο παιχνίδι με τον Πλατανιά Χανίων και ο Εμπόου νοιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων. Αντίθετα ο Δημήτρης Κουτσόπουλος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και συμμετέχει στο πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα. 

Ο Θανάσης Παπαγεωργίου ενόψει του δευτεριάτικου αγώνα με τον Πλατανιά Χανίων για την 6η αγωνιστική της Super League δήλωσε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο που όπως και εμείς έχει κάνει πολλές αλλαγές στο ρόστερ του. Εμείς θα κοιτάξουμε να δείξουμε το καλό πρόσωπο των αγώνων του πρωταθλήματος και να πάρουμε ότι περισσότερο μπορούμε από αυτό το παιχνίδι. Θεωρώ πως η εμφάνιση που πραγματοποιήσαμε απέναντι στη Νίκη Βόλου αποτελεί μια άσχημη παρένθεση».