Τα αποτελέσματα των φιλικών αγώνων μπάσκετ του Σαββάτου

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Φιλική νίκη επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 60-52 πέτυχε η Ασπίδα Ξάνθης το απόγευμα του Σαββάτου στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ευμοίρου, σε ένα φιλικό παιχνίδι με μεγάλη σημασία και για τις δύο ομάδες, δύο αγωνιστικές πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ουσιαστικά οι δυο ομάδες έκαναν μια από τις τελευταίες τους πρόβες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, στο ίδιο όμιλο του οποίου θα τεθούν αντιμέτωπες, ενώ έδωσαν και μια άτυπη πρώτη ρεβάνς για τα περσινά παιχνίδια τους στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ, όπου ήταν αυτές που διεκδίκησαν τον τίτλο και την άνοδο στην Γ’ Εθνική – έτεερον εκάτερον αν τελικά την πήραν και οι δύο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Δημήτρη Παναγιωτόπουλου πήρε από την αρχή προβάδισμα στον αγώνα, προηγήθηκε στο ημίχρονο με 34-23 και κράτησε την διαφορά ως το τέλος, σε ένα ματς χρήσιμο για να βγουν συμπεράσματα τόσο από αυτόν όσο και από τον Στέφανο Βουτσά.

Σε άλλο φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Κλειστό της Κομοτηνής, η ΑΕ Κομοτηνής νίκησε εύκολα με 90-41 τον Βελλερεφόντη, σε ένα ματς που δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής, όπως φαίνεται από το τελικό αποτέλεσμα. Αξίζει να αναφερθεί ότι την Κυριακή στις 19:30 δίνει φιλικό παιχνίδι και ο ΓΑΣ Κομοτηνή, με αντίπαλο τους Τιτάνες Δράμας.