Ήττα της Ασπίδας στην πρεμιέρα των μπαράζ! Ψαλιδίστηκαν οι ελπίδες ανόδου…

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Την ήττα με 21 – 24 μετά από ένα συγκλονιστικό και ιδιαίτερα σκληρό παιχνίδι γνώρισε η ανδρική ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης από τον Παναιτωλικό, στον πρώτο αγώνα μπαράζ που έδωσε στο κλειστό της Μίκρας για την άνοδο στην Α2 Κατηγορία.

Η ομάδα του Θεόδωρου Βαφειάδη προηγήθηκε 11-10 στο ημίχρονο αλλά δεν άντεξε μέχρι το τέλος.

Στις 8.00 το βράδυ, επιβαρυμένη και από την κούραση του πρώτου αγώνα, η Ασπίδα παίζει με τον Αλέξανδρο Αξιούπολης κια θέλει νίκη με πολλά γκολ για να ελπίζει σε πιθανή ισοβαθμία, αν φυσικά ο Παναιτωλικός ηττηθεί αύριο από τον Αλέξανδρο Αξιούπολης. Αυτός είναι πλεόν ο μόνος τρόπος ανόδου, αφού σε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, η Ασπίδα δεν ευνοείται μετά την ήττα της.

Τα δεκάλεπτα: 3-3, 7-5, 11-10, 15-14, 18-19, 21-24.

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ: (Θεόδωρος Βαφειάδης) Κανέτης, Πατσατζής 3, Ναθαναηλίδης 2, Καζαντζίδης 4, Καραπαπάζογλου, Τσούτσης, Σαββατιανός, Τσασμετζής, Μπρατίδης-Παρλαπάνης 4, Σαλή Ογλού, Ρουμελιώτης, Βάκκας 3, Κολοκούρης, Τραχανατζής 5, Ρούφος, Παπαστάμου.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: (Μιχάλης Ζαραβίνας) Σ. Ράικος, Μπαζούλας, Δήμου, Πυρπύρης 2, Παπανίκος 3, Καλλιακμάνης, Ραμμόπουλος 1, Νταούρος, Γουργουλίτσας, Δήμος, Γιαννιώτης 4, Λάγιος 2, Κ. Ράικος 5, Λαγός, Συράκος, Γεωργίου 7.