Αποκάλυψη: Το τετράποδο που ευθύνεται για την ήττα της Ξάνθης

Γράφει η Βερόνικα Ευθυμίου

–  Εντάξει, καλά τα γράφει ο Καραγιάννης για τις ήττες των ομάδων της Θράκης από συλλόγους Β’ Εθνικής, αλλά στην περίπτωση της Ξάνθης ξέχασε το πιο σημαντικό: ότι η ομάδα δεν είχε να αντιμετωπίσει μόνο τους ποδοσφαιριστές του γηραιού αλλά και τους… τετράποδους οπαδούς του.

Τέτοια λάθη δεν τα συγχωρώ στον Κώστα, γιατί από αυτόν πληροφορηθήκαμε στο live της μετάδοσης την επίσκεψη του τετράποδου στον αγωνιστικό χώρο του Καυτανζογλείου, αλλά ξέχασε να το αναφέρει στην ανάλυσή του για τις αιτίες της ήττας της Skoda. Και τέτοια πράγματα δεν τα ξεχνάμε και μιλάω πολύ σοβαρά, γιατί όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι επρόκειτο για σαμποτάζ των ηρακλειδέων ώστε να μην έχουν οι ξανθιώτες την προσοχή τους στον αγώνα και να φάνε το γκολ που έφαγαν, στο χρονικό σημείο που το έφαγαν και όπως το έφαγαν.

Άλλωστε, αυτό το τέρμα, το μοναδικό που έκρινε την αναμέτρηση, ήρθε ελάχιστα λεπτά μετά τις βόλτες του σκύλου στο γήπεδο και ενώ ακόμα οι πάντες είχαν στρέψει την προσοχή τους εκεί. Επίσης, έμαθα ότι ο σκύλος ήταν… συνδεσμίτης, αφού λέγεται ότι ανήκε σε φίλο του Ηρακλή και έφυγε από την κερκίδα των οργανωμένων οπαδών του, στην Θύρα 10 του Σταδίου. Χώρια που όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, ήταν και καλός… μπαλαδόρος και εμφανώς ήθελε το κακό της Ξάνθης, απορώ πώς δεν δάγκωσε και το πόδι κανενός παίκτη εξαιτίας του πάθους του για τον Ηρακλή.

Αλήθεια, στην Skoda πώς και δεν τα αξιολόγησαν όλα αυτα; Δεν αξίζει μιας ανακοίνωσης ο τετράποδος σαμποτέρ; 

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/XANP3r4z3Jg?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen]