Νέα ενημέρωση των διαιτητών στις ομάδες της Θράκης

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Συνεχίζονται οι Ενημερωτικές-επιμορφωτικές συναντήσεις με τους άμεσα εμπλεκόμενους φορείς του βόλεϊ στην Α’ Περιφέρεια, που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Διαιτητών Πετοσφαίρισης Θράκης – Αν. Μακεδονίας, υπό την αιγίδα της οικείας Ένωσης.

Η δεύτερη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 11:30, στη Μαΐστρο Αλεξανδρούπολης με «οικοδεσπότη» τον Α.Ο. Μαΐστρου (Αμαζόνες), που ευγενικά προσφέρθηκε να φιλοξενήσει την εκδήλωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαΐστρου και απευθύνεται στα Σωματεία ΓΑΣ Θύελλα Φερών, ΜΓΣ Εθνικός, ΓΣΓ Νίκη, Αμαζόνες Μαΐστρου, Γ.Ε.Α., ΓΣ Φοίνικας, ΜΓΣ ΑΕ Κομοτηνής, ΠΑΣ Θράκες, ΑΣ Ερμογένης.

Στόχος είναι η πλήρης και σωστή ενημέρωση αθλητών, προπονητών και παραγόντων για τους Κανονισμούς του αθλήματος, με ιδιαίτερη έμφαση στις πρόσφατες τροποποιήσεις που έχουν γίνει και οι οποίες θα ισχύσουν από την τρέχουσα αθλητική περίοδο 2013-2014. Υπενθυμίζεται ότι στον ίδιο χώρο θα προηγηθεί η κλήρωση των πρωταθλημάτων της ΕΣΠΕ Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε στην Ορεστιάδα η πρώτη σχετική ενημέρωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here