Ο Τέρενς Κουίκ είδε… Πανθρακικό

Γράφει η Βερόνικα Ευθυμίου

–  Ανάμεσα σε αυτούς που… πόνεσαν τα μάτια τους από αυτά που είδαν ένα εικοσιτετράωρο πριν, στον αγώνα της Νίκης Βόλου με τον Πανθρακικό για το Κύπελλο Ελλάδος, ήταν και ένας… εθνοπατέρας. Ο Τέρενς Κουίκ!!!

Ο γνωστός πρώην δημοσιογράφος και νυν βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, είναι φίλαθλος. Είναι και Βολιώτης στην καταγωγή, οπότε δεν έχασε την ευκαιρία να πάει στο γήπεδο, όπως αποδεικνύεται από την φωτογραφία που δημοσιεύσαμε και χθες, στο φωτορεπορτάζ του magnesiasports (γιατί τον απεσταλμένο μας τον ρώτησα και δεν τον πήρε χαμπάρι).

Βέβαια, είδε έτσι ο Τέρενς όχι μόνο τη Νίκη αλλά και τον Πανθρακικό! Μάλιστα, μάλλον ήταν η πρώτη φορά που τον έβλεπε. Μπορεί να έρχεται κάθε τρεις και λίγο στην Θράκη, καθώς έχει την ευθύνη από το κόμμα του για την περιοχή και ιδιαίτερα την πολιτική για τη μειονότητα, αλλά στο γήπεδο είτε του Πανθρακικού είτε της Ξάνθης δεν τον έχουμε δει, εμείς τουλάχιστον, ποτέ στο παρελθόν.

Και δε νομίζουμε να τον δούμε και στο μέλλον. Με τέτοια εμφάνιση και τόσο φτωχό θέαμα που προσέφερε την Τετάρτη ο Πανθρακικός, πολύ φοβάμαι ότι δεν θα θελήσει να ξαναδεί δια ζώσης, τουλάχιστον την ομάδα της Κομοτηνής…